На поредна пратка с дрога се натъкнаха надзирателите от Бобовдолския

...
На поредна пратка с дрога се натъкнаха надзирателите от Бобовдолския
Коментари Харесай

Откриха дрога и телефони в затворите

На поредна пратка с дрога се натъкнаха надзирателите от Бобовдолския затвор, заяви „ Монитор “. Този път е открита опаковка с кафяво прахообразно вещество в спално помещение на лишени от независимост. Извършен е оглед на място от чиновници на полицията, типът на опиата е открит с полеви наркотест – реагирал е на хероин. „ Все още няма изясненост по какъв начин е попаднала дрогата вътре, както и кой е притежателят, само че това е следващ случай, в който лишените от независимост съумяват да вкарат опиати макар строгите ограничения “, разясниха осведомени. По случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.

Само преди по-малко от месец беше открита дизайнерска дрога в пратка със зимнина, предопределена за пандизчия. Иззети бяха общо 102 таблетки, като това не е по никакъв начин малко количество. Веднага за случая беше известено полицейското ръководство в Бобов дол, откъдето назначиха и експертизи.

„ Все по-изобретателни стават пандизчиите и техните близки. Да не приказваме, че опиати сме намирали в буркани с люти чушки, в салами, в облекла и долни дрехи “, настояват работещи в пандиза в Бобов дол.

В Софийския затвор пък засякоха 540 мобилни телефона. Не всички обаче бяха открити и конфискувани. От 300 до 500 лева заплаща пандизчия за мобилен телефон. Откривани са в кутии от естествен сок, хлябове, маскирани като часовници и колиета. Това естествено не може да стане без присъединяване на лица от надзорния състав.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР