На патриотите се падна късата клечка да се закупи нов

...
На патриотите се падна късата клечка да се закупи нов
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Патриотите да не правят втора Катуница, във Войводиново

На патриотите се падна късата съчка да се закупи нов аероплан и тъй като се провалят, си откриха различен отдушник във Войводиново. Нерешаването на задачата с изтребителите, може да срути държавното управление. Това сподели водачът на " Движение 21 " Татяна Дончева в ефира на БТВ.

Тя разяснява казусът с бития командос в пловдивското село Войводиново и бутането на противозаконните ромски къщи.

„ Не можем от всяко село с роми да вършим втора Катуница. Трябва да се замислим какво предлагаме на ромите, като благоприятни условия и работа. Вижте по какъв начин живеят в Западна Европа и по какъв начин се връщат. Въпросът е, имаме ли държавна политика във връзка с ромите. Патриотите да оставят Войводиново и да се занимават със самолетите, тъй като никой не е не запомнил продажбата на паспортите “, сподели Дончева.

„ Има роми друго грамотни, друго развити и с друг обичай в страната. Очевидно е, че всички би трябвало да бъдат вкарани в детски градини, учебни заведения, работа и това да бъде решено с ромските водачи. За да се реши казусът с интеграцията е нужно да се заемат политици с социална позиция и проект, а не такива, които ги търсят единствено по време на избори “, счита Татяна Дончева.

„ Патриотите са царе на ракията на три морета. Патриотизмът през днешния ден е по-голям от патриотизма преди два века “, акцентира Дончева. „ Всички империи имат навика да лобират люто до момента в който не им купиш стоката. Да си купуваме самолети за въздушни набези, ми се вижда огромно изхвърляне. Всички в близост ни превъзхождат със жилва мощ и войска. Няма потребност да се вършим на велики. Ако някой си мисли, че взема решение въпроса, избирайки американците и заробвайки ни с години, бърка. Нашите внуци ще продължат да заплащат тази покупка. Освен това е доста неотложно военните експерти да кажат кои са плюсовете и кои минусите при двете предложения, а не невежите в обществените мрежи “, разяснява водачът на „ Движение 21 “.

„ Третото държавното управление на Борисов е определено и съществува поради удачната интернационална конюнктура, тъй като огромните сили имат потребност от тамагочита, на които да натискат копчето. Българският парламент е цялостен с тежко следени хора. Българският народ не обича интелигентни хора да го ръководят, по тази причина ще заплати цената си “, предизвести тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР