На първата ни среща с Продължаваме промяната ги запознахме с

...
На първата ни среща с Продължаваме промяната ги запознахме с
Коментари Харесай

Зафиров посочи условията на БСП към Промяната

На първата ни среща с " Продължаваме промяната " ги запознахме с изискванията ни за включване в бъдещото ръководство. Условията ни се разделят на краткосрочни и дълготрайни цели .

Това сподели Атанас Зафиров, заместник-председател на Българска социалистическа партия в " Още от деня ".

" Краткосрочните цели на Българска социалистическа партия са актуализацията на бюджета за 2022 и приемане на бюджет 2023. Също по този начин сме заложили ускорена законодателна стратегия по приемане на 20-те закона за влизане на деяние на Плана за възобновяване и резистентност. Друго краткосрочно изискване е полагане на дипломатическо изпитание за търсене на спокойно решение на рецесията в Украйна ", обясни той.

Зафиров разяснява и дълготрайните условия на Българска социалистическа партия за включването им в бъдещия кабинет:

" В дълготрайните цели сме сложили обществените ограничения, ограниченията за обучение, опазване на здравето, просвета, просвета и развиването на стопанската система ".

Заместник-председателят на Българска социалистическа партия означи, че на срещите, които са извършени досега сред Българска социалистическа партия и Политическа партия, не са обсъждани съответни министерства и кадрови въпроси. На този стадий се водят диалози единствено за политика.

" За 6 месеца присъединяване в ръководството Българска социалистическа партия реализира неща, които не е постигало за 10 години в съпротива ", съобщи Зафиров.

Той увери, че Българска социалистическа партия не е прекрачила свои полезности нито с присъединяване си в кабинета " Петков ", нито в развоя на последните събития към външната ни политика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР