На онлайн церемония бяха отличени най-иновативните продукти и услуги, лансирани

...
На онлайн церемония бяха отличени най-иновативните продукти и услуги, лансирани
Коментари Харесай

Големите победители в „Продукт на годината“ в България за 2021

На онлайн гала бяха отличени най-иновативните артикули и услуги, стартирани на пазара у нас през последните 18 месеца. Водещият Орлин Павлов и някои от най-популярните български инфлуенсъри - Мила Михова, Божана Кацарова, Ина Живова, Маги Александрова, Боян Тодоров и Ивайло Захариев показаха тазгодишните спечелили.

Конкурсът се провежда за пета поредна година, а спечелилите в категориите се излъчват посредством без значение национално представително изследване, осъществено за страната от авторитетната изследователска организация Nielsen International. Анкетата се организира измежду 2000 респонденти.

" Избран Продукт на годината " е най-голямата международна премия за нововъведения на артикули и услуги, гласувана от потребителите. Конкурсът към този момент се организира допълнително от 45 страни на всички континенти с една съществена цел: да насочва към най-новите артикули на пазара и да отличи фирмите производители за тяхната иновативност и високо качество.

В конкуренцията у нас участваха артикули и услуги от най-разнообразни категории: Храни, Напитки, Продукти за семейството, Електроника, Козметика, Бяла и черна техника, Финансови артикули, Лекарства без рецепта, Финанси и така нататък

Участниците бяха отличени в няколко категории, като част от спечелилите са:

Приложения и стратегии за преданост – BILLA App, което дава дигитализиране на към този момент съществуваща стратегия за преданост с прекачване на цялата история на клиента и опазване на насъбраните бонуси; голям брой спомагателни и потребни функционалности като лист за извършване на покупки и лични ваучери, които дават отстъпки по отношение на самостоятелните потребителски привички на ползвателя. 

В категория Бебешки пелени – Pampers Active Baby, с усъвършенстване на пелените Pampers с нов дизайн, лесни за слагане и събуване с технология 360 Fit.

В категория Перилни препарати – Ariel Allin1 PODS – новата и усъвършенствана формула отстранява петната както никоя формула на Ariel до момента, даже при пране на 30 °C. Осигурява по-ефективен и усъвършенстван цикъл на пране, освобождавайки съставките в точното време, с цел да отстрани нуждата от потреблението на голям брой артикули.

В категория Препарати за съдове – Fairy Extra+ - с нова дейна съставна част за премахване на мазнините.

В категория Точени  кори – Брей! Точени кори, част от серия артикули на Кауфланд, създадени с потребление на екологични технологии, които щадят природата.

 
За първи път българска рекламна организация с огромна премия от Кан

  
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР