На официално, бляскаво събитие този уикенд луксозната марка дрехи отвори

...
На официално, бляскаво събитие този уикенд луксозната марка дрехи отвори
Коментари Харесай

Луксозната марка дрехи Eleventy отвори ексклузивен бутик в България

На публично, блестящо събитие този уикенд първокласната марка облекла отвори своя първи извънреден в България. Синонимът на качеството и стила е в най-хубавия зимен и планински хотел в - Кемпински Гранд Арена Банско.

Сред присъстващите на събитието, мнозина от които дългогодишни другари и клиенти на MaxSport, можеха да се виждат доктор Радина Денкова и брачният партньор й Симеон, доктор Калоян Денков и половинката му Дора Керемедчиева, Никол Станкулова, Тодор и Калина Байчеви, Преслава Владимирова от porsche.bg и доста други.

Голяма част от гостите на италианската марка, чието начало е сложено в Милано през 2007 г, с помощта на Марко Балдасари и Паоло Зунтин, имаха опцията да се допрян и да усетят върху себе си част от облеклата и аксесоарите на Eleventy. „ Материите са хубави и същински, чудесни са за зимния сезон”, означи Никол Станкулова.

„ Това е съвършеният екип за уикенд в планината, само че и за ежедневието”, сподели доктор Калоян Денков. Сравнително малко са марките, които залагат повече на чувството за разкош и високо качество, в сравнение с огромните щампи и пищност. „ При нас стилът и елегантността не се виждат, а се усещат. се дистрибутира по целия свят. Целта ни е да предоставим опцията за нов тип всекидневно облекло, което заменя ризата в офиса с тениска или пуловер, направени от най-хубавите материи по света”, показа Винченцо Бова, управител на Eleventy.

Домакините от MaxSport означиха, че точно концепцията за образован разкош, който да се усеща, а не да се вижда натрапчиво, е това, което прави марката толкоз близка до полезностите на MaxSport: „ Ние желаеме да осигурим страст, качество и отношение на нашите клиенти. Ето за какво през днешния ден приветстваме в фамилията си точно Eleventy”.

В есенно-зимната сбирка 2021-22 показват, че великолепие е техният безспорен най-малко! Сега стилните специалисти показват напълно нова идея - REFLECTIVE ELEGANCE. Тя съчетава всичко, което модерният, динамичен и спортуващ човек желае да участва в дрешника му.





















Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР