На официална церемония в Първа аудитория на МУ-Варна, проведена на

...
На официална церемония в Първа аудитория на МУ-Варна, проведена на
Коментари Харесай

Над 400 български и чуждестранни студенти участваха в най-мащабния спортен форум на МУ-Варна

На публична гала в Първа публика на МУ-Варна, извършена на 27 ноември, бяха наградени спечелилите в зимния шампионат " Купа на Ректора “ 2023. Тази година най-мащабният състезателен конгрес на Университета се организира от 7 до 28 октомври. В него участваха повече от 400 български и задгранични студенти, които се състезаваха за призовите места в 16 спортни дисциплини – футбол, табла, шах, волейбол, фитнес, крос, боулинг, национална топка, тенис, билярд, джаги, дартс, багминтон, баскетбол, тенис на маса и плуване.

На тържествената гала по награждаването, първенците в другите дисциплини получиха своите медали, купи и самостоятелни оценки. Те им бяха връчени от преподавателите от Катедрата по физическо образование и спорт. Благодарствено писмо от Студентски съвет към МУ-Варна към екипа на Катедрата одобри нейният началник доцент Жулиета Виденова. Гости на тържеството бяха представители на академичното управление и университетския съвет.

По традиция за участниците в шампионата и гостите на събитието бе готова музикално-артистична стратегия. Турнирът " Купа на Ректора “ се провежда от Студентски съвет към МУ-Варна и спортната катедра в Университета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР