На официална церемония в Художествената галерия кметът на град Пещера

...
На официална церемония в Художествената галерия кметът на град Пещера
Коментари Харесай

Кметът на Пещера награди 37 млади спортисти


На публична гала в Художествената изложба кметът на град Пещера Йордан Младенов удостои с почетни плакети и грамоти 37 спортисти в 8 типа спорт с вярата всички да израснат и реализиран триумфите на огромните пещерски спортисти, отпред със Серафим Тодоров, показал страната в Европа и света.

„ Мили младежи, обръщам се към вас с признателност за това, че се състезавате и побеждавате, че прославяте името на Пещера! Пожелавам на всички жадност за победи и упоритост, с цел да ги постигате! Благодаря ви, че утвърждавате нашия град като един неповторим за България модел за стабилно развиване и бъдеще на спорта. Растете здрави и честити и знайте, че всички ние ще ви оказваме помощ от сърце!” – с тези думи се обърна към наградените кметът Младенов в наличието на своите заместници Гълъбина Карамитрева и Елена Рядкова. Тук бяха треньори на тимовете, родители, другари и посетители.

Йордан Младенов се възползва от опцията за първи път да презентира концепцията си за създаване на многофункционална спортна зала в града. Пред спортните деятели той сподели по какъв начин ще наподобява оборудването, което се планува да бъде построено в двора на някогашната казарма. По първичен проект се планува залата да разполага с басейн с полуолимпийски размери – 25/50м с опция за осъществяване на надпревари.

Плувният закрит басейн ще бъде с подобаваща обшивка за осъществяване на тренировки, обслужващите зони ще бъдат с противохлъзгава настилка от гранитогрес. Стените ще са с забележими термопанели. Таванът на салона е с железна структура и термопанели. В залата ще може да се практикуват волейбол, баскетбол, тенис на маса, бокс, битка и други спортове, които се организират на закрито.

Видимо впечатлени от новината за придобивката, младежите дадоха обещание да не жалят сили и усърдие и да не престават да славят Пещера с нови достижения. В края на срещата отличените спортисти пожелаха да увековечат в фотоси триумфите си, дружно с управлението на Общината.

Ето и имената на наградените спортисти:

ФУТБОЛ

Борис Жилев, Камен Аврамов, Георги Харизанов, Ангел Семерджиев, Кристиян Кънчев, Беркан Фейзула, Алекс Ходжов, Темистоклис Адамантидис, Кязим Халибрямов, Стефан Харизанов, Илия Тянев, Нихат Бошнаков, Георги Томов, Методи Клисуранов, Мартин Каменов, Стоил Миразчиев.

БАДМИНТОН

Клавдия Делчева, Кристина Ангелова, Вивиана Костадинова, Теодора Петрова, Каталина Панайотова.

ТЕНИС НА МАСА

Онур Ахмет, Камен Аврамов, Илия Бозов, Мартин Маринов, Георги Харизанов.

РАКЕТОМОДЕЛИЗЪМ

Георги Башкехайов, Андон Георгиев, Владимир Козарев.

ШАХ Международен автомобилен транспорт (стопанско обед

Пламен Стоянов

СКИ

Марияна Якофова

ВДИГАНЕ НА ТЕЖЕСТИ

Ален Садарзански

ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА

Елена Николова, Мария Цветкова, Надя Таскова, Сияна Мирчева, Дея Зайчева.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР