На официална церемония президентът на Europe Professional Taekwondo Assosiation Слави

...
На официална церемония президентът на Europe Professional Taekwondo Assosiation Слави
Коментари Харесай

Димитър Аврамов оглави Българската професионална таекуондо федерация

На публична гала президентът на Europe Professional Taekwondo Assosiation Слави Бинев връчи назначенията на ръководителите на професионалните федерации в две европейски страни, една от които България.

За началник на Естонската професионална федерация бе определен Калво Салмус, който има дълготраен опит в олимпийския военен спорт, както в Естония, по този начин и на европейско равнище.

Димитър Аврамов оглави Българската професионална таекуондо федерация. Той е главен фактор в развиването на Таекуондо в България в качеството си на член на УС на БФТ, учител по таекуондо в НСА „ Васил Левски “ и ръководител на клуб по таекуондо с доста спортни достижения.

Със поръчка да продължат да разпространяват и усъвършенстват корейското бойно изкуство на най-високо професионално равнище, двамата новоназначени президенти на организацията за България и Естония одобриха публично уговорката към длъжността от ръководителя на Pro Taekwondo за Европа и вице президент на Световната професионална федерация Слави Бинев.

Участие в събитието от страна на Таекуондо структурите в България взеха генералния секретар на Europe Professional Taekwondo Assosiation мастер Сан Хюн Парк, генералният секретар на БФТ и вицепрезидент на Europe Professional Taekwondo Federation лекар Александър Минев, вицепрезидентът на БФТ Димитър Михайлов, треньорът на националния тим Теодор Георгиев, членът на УС на БФТ Виолета Иванова и най-хубавият български арбитър по таекуондо и главен административен фактор Илия Димитров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР