На официална церемония, която се проведе на 11 април 2024

...
На официална церемония, която се проведе на 11 април 2024
Коментари Харесай

JTI България с отличие за най-добър проект в сферата на човешките ресурси от годишните награди на БАУХ

На публична гала, която се организира на 11 април 2024 година в София, JTI България бе удостоена с премията в категорията " Най-добър HR план на малко/средно дружество ". По време на церемонията за връчване на годишните HR награди на Българска асоциация за ръководство на хора (БАУХ) за 2023 година, бяха оповестени спечелилите в общо 9 категории.

JTI България завоюва първо място в категорията с плана " Движи се. Виж. Помогни ". Този план освен насочва вниманието към положителното физическо и ментално здраве на чиновниците на компанията, само че и има благотворителен аспект. Чрез него, компанията подтиква чиновниците си да водят по-активен метод на живот, като всяко тяхно изпитание в границите на програмата генерира подаяние към кариерния център за хора с увреждания Jamba.

Участниците в плана имаха опция да събират точки, посещавайки естествени и културни забележителности в България от лист с над 300 обекта или посредством физически интензивности като вървене, тичане, плуване и колоездене. Според Българската асоциация за ръководство на хора, планът съставлява неповторима симбиоза, която съчетава щедрост, интензивно присъединяване в общността и възстановяване на ангажираността на чиновниците в организацията.

„ Тази премия е самопризнание за нашите старания в основаването на приобщаваща среда. Проектът 'Движи се. Виж. Помогни' освен подкрепя дейния метод на живот на нашите чиновници, само че и дава благоприятни условия за развиване и поддръжка за хора с увреждания. Това е в основата на нашата ангажираност към обществото и стремежът ни към досегаемост и равни благоприятни условия за всички. " – Косара Иванова-Крендева, управител „ Хора и организационна просвета “ в JTI България

Конкурсът за годишните HR награди е платформа за шерване и отличаване на новаторски и сполучливи практики в региона на ръководството на хора на национално равнище. Целите му включват издание и признание на постигнатите резултати и основаване на добавена стойност за организациите. Конкурсът подтиква авторството, креативния метод и основаването на нови, неповторими планове, които дейно се осъществят на процедура през съответната година.

50 кандидатури бяха позволени до финалния стадий на оценка в 9-те категории на БАУХ за 2023 година Броят на участниците в 20-ото издание на състезанието е рекордно висок и е съвсем двойно по-голям спрямо кандидатурите за 2022 г. В категорията „ Най-добър HR план на малко/средно дружество “ до заключителен стадий бяха позволени единствено 7 плана. Процедурата за оценка на плановете включва три стадия: първо се прави оценка сходството на кандидатурата с регламента, по-късно се ревизира допустимостта по отношение на категориите, а най-после се прави оценка на кандидатурите съгласно характерните критерии за всяка категория.

Наградата на JTI България за Най-добър HR план в категорията за дребни и междинни предприятия от БАУХ е отличие, което акцентира уговорката на компанията към основаването на една по-добра среда за развиване, в която всеки човек, с разнообразни благоприятни условия, може да откри подобаващото за него място.

(платено съобщение)

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР