На някои може и да не им изнася, но вече

...
На някои може и да не им изнася, но вече
Коментари Харесай

Първият служебен шампион на Европа!

На някои може и да не им изнася, само че веч„ е е изБран първият длъжностен първенец на Европа.

Клуб Брюж бе разгласен за първенци на Белгия, откакто останалата част от сезона на професионалната лига на страната беше анулирана в заради пандемията на ковид.

Брюж имаше задатък от 15 точки на върха м класирането единствено един кръг преди края, остана да бъдат изиграни плейофите, в които вземат участие шестте най-хубави клуба.

Решението на борда на Pro League би трябвало да бъде утвърдено на среща на 24-те клуба в първите две дивизии, само че 17 от тях още предходната седмица приканиха за анулация на сезона.

Създадена е работна група от пет индивида, която да реши по какъв начин да се оправи с въпроса за изпадането, промоцията и местата даващи право на присъединяване в европейските клубни шампионати през идващия сезон.

Гент са втори във краткотрайното класиране и ще получат другото място на Белгия в Шампионската лига, до момента в който страната има три места в Лига

Работната група също ще реши какво да прави с финала за Купата на Белгия сред Брюж и Антверп, който трябваше да се играе в Брюксел на 22 март, само че също беше отсрочен.

Решителната среща за промоция в елита сред между Беершот и ОХ Льовен към момента може да се играе, в случай че държавното управление позволи.

Прочети още на: https://www.gol.bg/footballsviat/2020-04-02/sluchi-se-izbraha-parvi-sluzheben-shampion-na-parvenstvo-v-evropa

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР