На неочакван обрат станаха свидетели зрителите на Ергенът“. След инфарктната

...
На неочакван обрат станаха свидетели зрителите на Ергенът“. След инфарктната
Коментари Харесай

Елена смени тактиката, подмаза се на Валерия

На непредвиден поврат станаха очевидци феновете на „ Ергенът “. След инфарктната вечер, в която Елена бе „ посечена “ от Евгени, след го укори, че не „ играе съгласно разпоредбите “, редакторката реши да се извини на своята най-голяма съперничка във формата – Валерия. Преди да помоли за амнистия тя уточни, че се усеща зле поради държанието на пианиста, който в предходните епизцоди даде роза на Валерия, макар че тя наруши разпоредбите и се натресе на купона на дрегите девойки неканена. Заради рецензиите си Елена взе последна роза на церемонията, а това я предизвика да промени тактиката си и да предложи на Валерия да се „ помирят “.

 
                             

„ Бяха ми доста сложни последните 24 часа и не знам дали в любовта и във войната има правила, само че сигурно знам, че сме тук, с цел да вършим обич, а не война. Знам, че нямаме право да съдим никого и по тази причина желая да се извиня на Валерия пред всички вас, че си разреших да я осъдя по-остро, в сравнение с нейните дейности заслужаваха “, обърна се с претрепващ глас Елена към защитничката на животните в имението.

„ Искам най-смирено да ти кажа, че не желая да се чувстваш дискомфортно в моята компания и под някакъв обстрел. Не желая да воювам с теб, Валерия! “, съобщи Елена, чу Woman.bg. Валерия, от своя страна, благодари за извинението и акцентира, че не приема връзките им като водене на война: „ Все отново не сме пристигнали тук да се обичаме, само че е хубаво да имаме естествен разговор и естествени връзки “.

Двете се прегърнаха пред останалите девойки, само че зад камера Валерия не скри опасението си, че Елена разиграва актьорска игра, с цел да завоюва точки пред нея в очите на Евгени. „ Ще й дам късмет, сигурно няма да се обичаме, прегръщаме и целуваме, само че най-малко можем да запазим прилични взаимоотношения “, обоснова Валерия решението си въпреки всичко да одобри извинението от Елена.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР