На нас сега ни е нужна сталибност и надграждане. Лично

...
На нас сега ни е нужна сталибност и надграждане. Лично
Коментари Харесай

Григор Горчев: Загуба ще е фатална за страната

„ На нас в този момент ни е нужна сталибност и надграждане. Лично мен ме стряскат стратегиите на другите партии. С моя професионален и житейски опит считам, че ни е нужна повече сигурност. Една внезапна промяна на системата би била пагубна за страната. Не ни трябват земетресения – нито в стопанската система, нито в опазването на здравето, нито в образованието.

И това може да стане единствено с държавно управление на Бойко Борисов. Аз съм гражданска квота в листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили, само че имам отговорност към обществото, осъзнал съм своето място и опциите си да допринеса за развиването на страната, по тази причина одобрих да бъда лидер на листата в Плевен.Отговорността е голяма и всеки един от нас го осъзнава, тъй като са заложени човешки ориси – да изведем страната от пандемията, да увеличим приходите на всяко едно българско семейство, да се погрижим за всеки град и всяко село в страната.

Това е извънредно мъчно, само че и отговорно. И ние сме поели тази отговорност ”, сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС в Плевен проф. Григор Горчев по време на среща с поданици на Община Долни Дъбник.

Мирослав Петров, претендент за депутат и втори в листата, показа пред присъстващите акцентите от програмата на партията. Той уточни, че трите съществени стълба, с които ГЕРБ ще изведе страната напред и ще се доближи 100 милиарда евро Брутният вътрешен продукт - са рационализация на инфраструктурата, продължение на промените и вложения в образованието и опазването на здравето.

До 2024 година ще е подготвена автомагистрала Хемус, която е от извънредно значение за развиването на Плевенски район.

„ Изпълнихме обещанието да удвоим заплатите. Минималната стана от 460 на 650 лева, междинната – от 1001 на 1505 лева До 2025 година се ангажираме да реализираме 1000 лв. минимална заплата, 2000 лева междинна, както и годишно да осъвременяваме на пенсиите. Средната пенсия пък би трябвало да стане 600 лева, като единствено за последните четири години тя набъбна от 175 лева на 300 лева

Ако желаеме да продължим с ускореното социално-икономическо развиване, би трябвало да продължим да влагаме в учителите. Затова и се ангажираме да поддържаме междинните училищен заплати на равнище над 125 % от междинните за страната, а на университетските преподаватели - 140 %. До 2025 година междинната учителска заплата ще стане 2500 лева, а във ВУЗ – 2800 лева ”, безапелационен бе Петров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР