На нас бюджетът ни прилича на подкуп към избирателите с

...
На нас бюджетът ни прилича на подкуп към избирателите с
Коментари Харесай

Васил Велев унищожи бюджет 2024г: Асене, това е подкуп към избирателите с пари на техните деца

„ На нас бюджетът ни наподобява на рушвет към гласоподавателите с пари на техните деца. Изливане на пари в нереформирани системи, с огромния черпак гребем от бъдещето и разливаме на този, който вика най-силно “ – по този начин Васил Велев – ръководител на АИКБ, разяснява бюджет 2024 година
Бившият обществен министър Хасан Адемов разяснява, че най-нуждаещите се надали са най-подкрепените, както и че нормално ръководещите избират повсеместен метод за поддръжка.
„ Годината не беше неприятна за труда. Ние много се поборихме напоследък за бюджета, само че и все още няма пари за опазването на здравето – за незабавната здравна помощ, за РЗИ-тата, за земеделието – Селскостопанската академия, битката с градушките, за градския превоз в София, където хората събират подписка за ефикасни протестни дейности “, сподели Любослав Костов – вицепрезидент на КНСБ, пред Би Ти Ви.
Той показа, че е разговарял с кмета Васил Терзиев, само че той дал отговор, че няма пари. А финансовият министър Асен Василев отказал.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР