На метеочувствителните хора през първата половина на април ще им

...
На метеочувствителните хора през първата половина на април ще им
Коментари Харесай

Ето кога ще ни ударят магнитните бури през април

На метеочувствителните хора през първата половина на април ще им бъде тежко: магнитни стихии ще се появяват една след друга и също така ще се проточат. Учените споделиха по кое време да бъдем готови за утежняване на здравето си.
На 28 март стартира магнитна стихия, която ще отшумява едвам през днешния ден. През април първата стихия ще се случи на 2-ри. Интензивността й ще бъде междинна, само че никой не е ваксиниран от незаинтересованост, главоболие и обща уязвимост.
 Кога да чакаме магнитни стихии до края на януари 2021 Кога да чакаме магнитни стихии до края на януари 2021
Мaгнитнитe стихии нe мoгaт дa ce видят, нo мoгaт дa ce уceтят. Мeтeoчувcтвитeлнитe хoрa oтбeлязвaт влoшaвaнe нa здрaвeтo, глaвoбoлиeтo и...
Доста мощна стихия ще настъпи на 8 април, пикът й ще бъде на 10 април. Очаква се събитие със мощ G1, тъй че си коства да се подготвите авансово за възможен спад в продуктивността и утежняване на положението.
Последната стихия ще се състои на 16-17 април. Освен това ще бъде извънредно интензивна. Дори изцяло здрави хора могат да усетят въздействието й.
Симптомите като намаляване на кръвното налягане, унесеност, главоболие, рецидиви на хронични болести са чести. Препоръчваме ви да носите със себе си аптечка, с цел да избегнете тъжни резултати.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР