На лято посред есен се радва четирикратната европейска шампионка по

...
На лято посред есен се радва четирикратната европейска шампионка по
Коментари Харесай

Вижте как шампионката по борба Биляна Дудова танцува по прашки на плажа

На лято измежду есен се радва четирикратната европейска шампионка по битка Биляна Дудова. Тя разкри за любовта си към морето и още нещо... 
 Шампионката е в топформа Шампионката е в топформа


26-годишната състезателка пръска съблазън на загадъчен плаж, който не разкрива. Ясно е единствено, че не е в България. Билянчето се появи единствено по прашки, с което разпали фантазиите. 
 Дудова показва съвършени задни елементи Дудова показва съвършени задни елементи


Нейните почитатели обаче би трябвало да знаят, че тя има съществено гадже, което е жена. Дудова е на почивка с интимната си половинка Жанет Немет. Българката и унгарката от известно време не крият околните си връзки. 
Четете още
 Щастие! Боркини се гушкат за ЧРД

 КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА! Двойничка на Холанд гушка шампионката по битка Биляна Дудова

" Щастието е ден на плажа. Това възвръща душата ми ", споделя Биляна в обществените мрежи. След това в особено видео тя приканва " Танцувай с мен ", до момента в който показва кръшни чупки на ария на сръбската турбофолк звезда Тея Тайрович. Интересното е, че боркинята е по синя прашка. А на стегнатите й като камък задни елементи биха завидели доста дами. 

Наскоро Биляна се изясни в обич на половинката си, като сподели фотоси по какъв начин е получила голяма плюшена играчка от нея. 

" Оценяването на дребните моменти на наслаждение носят наслада, която даже не сме подозирали, че е към нас. Ако успеем да ги осезаем и им се насладим пълноценно, ще бъдем щастливи. Винаги се веселя и съм щастлива даже и за най-малките неща и по тази причина постоянно знам, че и огромните ще дойдат ", споделя искрено Биляна, която преди няколко години направи опит за самоубийство, като си преряза вените. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР