На конференцията за разработчици Samsung показа уникални нововъведения при Bixby,

...
На конференцията за разработчици Samsung показа уникални нововъведения при Bixby,
Коментари Харесай

SDC 2018: Samsung представя най-новите си иновации в сферата на IoT и мобилното потребителско изживяване

На конференцията за разработчици Samsun g сподели неповторими нововъведения при Bixby, SmartThings и категорията смарт телефони
Samsung показа мощни нови принадлежности за разработка на своите платформи Bixby и SmartThings, както и нови благоприятни условия за мобилни преживявания с One UI (единен потребителски интерфейс) и Infinity Flex Display. За да направи обвързвания метод на живот действителност, Samsung улеснява своите разработчици и сътрудници бързо да основават, започват и уголемяват нови прекарвания за милиони устройства по целия свят.
 „ Постигнахме забележителен прогрес в AI (изкуствен интелект) и IoT (Интернет на нещата), който ще бъде от решаващо значение за превръщането на нашата визия за обвързван метод на живот в действителност “.
Това сподели DJ Koh, президент и основен изпълнителен шеф на отдел „ ИТ & Мобилни връзки “. „ Този триумф при Bixby и SmartThings отваря нови благоприятни условия, при които продуктите и услугите от трети страни ще бъдат интегрирани бързо в платформите на Samsung “.



„ Сгъваемият екран слага основите на нов тип мобилно преживяване. Развълнувани сме да работим с разработчиците на тази нова платформа, с цел да създадем добавена стойност за нашите клиенти. С неспокойствие чакаме да забележим по какъв начин технологията и новите ни партньорства ще се развият в бъдеще “.
Изграждане на по-широка умна платформа
Като образован помощник, Bixby започва като комфортен метод да използваш гласа си, с цел да управляваш телефона си. Днес Samsung го трансформира в платформа, посредством която подкрепя основаването на разнородни артикули и услуги за облекчение на потребителя. По време на SDC 2018 Samsung показа нови способи за това по какъв начин разработчиците да основат по-удобен и елементарен за приложимост персонализиран образован помощник.

За да форсира процеса на създаване на услугите, предлагани от Bixby, Samsung показа Bixby Developer Studio . Специални принадлежности ще обезпечат подсъзнателен метод за внедряване и основаване на повече услуги за повече устройства, като ще улеснят програмистите и разработчиците. Те ще могат елементарно да основават Bixby Capsules – функционалности или услуги, основани особено за Bixby, и да ги създадат комфортни и налични за потребителите в Bixby Marketplace . Новата Bixby платформа ще разреши на разработчиците и програмистите елементарно да приспособяват „ капсулите “ за мобилни телефони и тв приемници към домашни уреди и други артикули в цялата екосистема на Samsung.

Като част от разширението на услугите на Bixby, Samsung се ангажира да добави до пет нови езика през идващите месеци, в това число английски британски, френски, немски, италиански и испански.
Създаваме свързан  метод на живот за всички
Визията за обвързван метод на живот  на Samsung се показва в основаването на една отворена IoT система, която сплотява възходящия брой свързани устройства на една платформа. Предлагайки се на повече от 200 пазари по целия свят, SmartThings обезпечава обвързвано преживяване в едно приложение, което развива IoT (интернет на нещата) в интелигентния дом, колата, офиса и на всички места сред тях.

Samsung форсира и улеснява разработчиците да свързват устройствата и услугите, които оферират, към платформата SmartThings с нов пакет от принадлежности в модифицираното работно пространство на SmartThings Developer. Тези усъвършенствани принадлежности включват SmartThings Cloud Connector, SmartThings Device Kit и SmartThings Hub Connector. Разработчиците могат да основават и започват платформата, както и да интегрират елементарно устройствата Zigbee и Z-Wave.

В допълнение на това, надградената стратегия за узаконяване Works with SmartThings (WWST) дава на разработчиците пряк достъп до специалисти и запаси на SmartThings. WWST оказва помощ да се подсигурява, че устройствата и услугите са изцяло усъвършенствани за платформата, тъй че потребителите да се радват на допустимо най-хубавото преживяване.


Иновации в  потребителското преживяване и екраните
Samsung вкарва нов и подсъзнателен интерфейс в дизайна, наименуван One UI. Изчистеният дизайн ти разрешава да запазиш най-подходящото наличие в долната половина на екрана, което го прави по- комфортен за работа с една ръка. Новият дизайн понижава разсейването, което разрешава на потребителя да се концентрира и бързо да ръководи телефона си.

Samsung продължава да надгражда своето завещание като водач в категориите  и да показва нововъведенията, които проправиха пътя за пробив на сгъваем екран на смарт телефон. Infinity Flex Display дружно с One UI дава нов тип мобилно преживяване, което разрешава на потребителите да вършат неща, които не могат да вършат с елементарен смарт телефон. Те разполагат с най-хубавото от двата свята: стилен смарт телефон, който предлага по-голям екран за мултитаскинг и гледане на наличие. Приложенията безпроблемно минават от по-малкия екран към по-големия, до момента в който устройството се разгъва. В допълнение, потребителите могат да влизат в интернет, да гледат, да се свързват и да правят доста задания, без да губят динамичността на всекидневието си, като по едно и също време употребяват до три дейни приложения на по-големия екран.

Тъй като Infinity Flex Display е платформа от идващото потомство, Samsung кани разработчиците да вземат участие в неговото основаване през цялото време. Работейки взаимно с Гугъл и общността за разработчици на Android, Samsung ще усили оптимално капацитета на платформата, с цел да сътвори усъвършенствано потребителско преживяване.

За повече информация по отношение на конференцията за разработчици на Samsung 2018 година, апелирам, посетете http://sdc.developer.samsung.com/. Допълнителна информация може да бъде открита и в Twitter (@samsung_dev) и с хаштаг #SDC18.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР