На кинофестивала в Кан скандалният режисьор Гаспар Ное представи 3D-филма

...
На кинофестивала в Кан скандалният режисьор Гаспар Ное представи 3D-филма
Коментари Харесай

Сексът в Кан: Най-скандалните филми на всички времена

На кинофестивала в Кан скандалният режисьор Гаспар Ное показа 3D-филма си “Love ” – полова мелодрама, преднамерено снимана в тримерен формат! Дали това е “еротика ” или най-тривиално порно, още не знаем, само че несъмнено беше един от най-коментираните филми на фестивала. Заинтригувани от тематиката, ви предлагаме подборката на Swide с най-скандалните и най-спорни филми, представяни в Кан през годините.Критиката разказва “Love ” като извънредно провокативна драма, в която всичко се върти към секса. Всъщност няма потребност от доста преиначаване – буквите от плаката на кино лентата, от които капе сперма (в случай че още се чудите каква тъкмо е тази течност) и тройката лигави езици ни насочват напълно красноречиво какво да чакаме. На въпрос какво ще получи фенът от кино лентата, неговият основател Ное (познат с “I Stand Alone ”, “Irreversible ” and “Enter the Void ”) искрено дава отговор: “Надявам се мъжете да получат ерекция, а дамите да се подмокрят. ” Скандалът е подготвен. И евентуално “Love ” попада точно в графата “тривиално порно ”. И триизмерно.

Сексът, несъмнено, постоянно е бил в епицентъра на фестивала в Кан. В 68-ото му издание Кан и абсурдът към този момент са като остарели другари. Става дума обаче освен за филмите, чиито заглавия се спрягат из медиите, а и за лицата и имената зад тях, които също имат своя обективен дял в скандалната популярност на фестивала.



Вземете да вземем за пример тази фотография на Майкъл Кейн, заобиколен от девойки в бели рекламни панталони през 1966 година за конференцията на “Алфи ” в Кан. А като стана дума за Майкъл Кейн, виждали ли сте плаката за кино лентата на Паоло Сорентино на “Youth ” (участник в спортната програма) с прелестното задниче на румънската моделка Мадалина Геня на напред във времето и Кейн с Харви Кайтел, зяпащи за декор? До него е един от плакатите за “Love ” на Ное.

Вижте в галерията ни 15 игрални кино лентата, прожектирани през годините на фестивала в Кан и предизвикали с тематиките или сцените си не един или два възмутени коментара.[[gallery]]
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР