На какво се дължи промяната в приходите ви?Светкавичната трансформация на

...
На какво се дължи промяната в приходите ви?Светкавичната трансформация на
Коментари Харесай

Красимир Петков, Direct media group Bulgaria: Хората ежедневно са заливани с огромно количество спорна информация

На какво се дължи смяната в приходите ви?
Светкавичната промяна на лотарийния бизнес в страната. Един от огромните клиенти на организацията беше изхвърлен от пазара и за жалост освен наруши приходната част за 2020 година, само че и ни сложи в обстановка на огромни по размер несъбрани вземания, които към този момент сме изплатили към всички наши снабдители.

Второто и трето тримесечие на 2020 година даде своето отрицателно отражение в средствата за връзка на съвсем всички рекламодатели на пазара, респективно се отрази и на приходната част на групата.
Възстанови ли се информационният пазар?
През 2021 година следим възобновяване на информационния пазар, което до края на годината ще надскочи равнищата на 2019 година От позиция на групата 2021 година беше повече от сполучлива.
Как се промени връзката сред хората?
Живеем във времена без универсална истина. Хората всекидневно са заливани с голямо количество противоречива информация, която не могат да обработят когнитивно.
Реклама
От позиция на марките би трябвало да се работи в посока създаване на разположение, на полезности, на устойчиви правила, които да ги вършат разпознаваеми за хората.
Какви са упованията ви за информационния бизнес в България през 2022 година?
За релативно постоянен и предвидим пазар. Една негативна наклонност на пазара ни е ниското равнище на данни, с които пазарът работи, и до момента в който този проблем не бъде решен, никой няма да успее да се качи на идващото ходило в основаването на информационни решения.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Автор Сирма Пенкова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР