На какво се дължи промяната в приходите ви?80% от ръста

...
На какво се дължи промяната в приходите ви?80% от ръста
Коментари Харесай

Ангелос Прасхакис, DDB Group: Съдържанието е новото черно

На какво се дължи смяната в приходите ви?
80% от растежа е органически, който се дължи най-много на възобновяване на бизнеса след коронавирус, а 20% са от тактиката ни за напредък или посредством основаване на нови компании като " Готово " и FinalNew, или придобиване на съществуващи като Nitram. Пазарът пораства към 20%, по този начин сме в сходство с естествения растеж.
Какви трендове наблюдавате на информационния пазар?
" Eфектът на пандемията " имаше роля за три съществени промени на информационния пазар. Първо, прекосяваме към цялостно обединение на офлайн и онлайн действия. Второ, наличието е новото черно, колкото по-кратко е, толкоз по-изчерпателно е, толкоз по-чуваемо и по-добро е. И трето, усилване на потребителското преживяване във всеки вероятен миг, BTL към този момент е ETL (преживяване през линиите), където имаме фантастични образци с нашия клиент IQOS или най-новите ни акции на Heineken и Bira Moretti.

Напоследък получаваме доста отворени брифове от нашите клиенти, в които предизвикването е да предизвикаме настоящото положение, като предложим творчество във всички форми от друг ъгъл.
Какви са прогнозите ви за информационния пазар идната година?
Очаквам растеж от 4 до 5%, само че в случай че имаме зима, при която инфлацията скочи до небето със същото движение, което видяхме тази година (още 20%), тогава би трябвало да се вземат поради доста шокиращи сюжети.
Реклама
Много е мъчно да се подготвим за криза с инфлация. Това е кошмарът на всеки управител, тъй като, от една страна, бизнесът понижава, а от друга, разноските порастват. Единственото решение би било да разгледаме доста деликатно ценовите ни оферти и да се уверим, че не обещаваме нещо, което не можем да доставим с качеството, което нашите клиенти са получавали. При шокове и двете страни, организации и клиенти, ще оценят партньорствата и ще създадат доста сложни избори.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Сирма Пенкова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР