На какво се дължи промяната в приходите ви?2021 е връщане

...
На какво се дължи промяната в приходите ви?2021 е връщане
Коментари Харесай

Александър Дурчев, All Channels Group: Трябва да бъдем внимателни и разумни с успеха през 2022 г.

На какво се дължи смяната в приходите ви?
2021 е връщане към естественото за всички нас. За положително или неприятно количеството пари, които се изсипаха в обращение, дадоха своя положителен резултат в потреблението и респективно в вложенията в информационната промишленост. Надявам се, че резултатът няма да е кратковременен, само че всички би трябвало да имаме проект Б за 2023.
Какви трендове наблюдавате на информационния пазар?
2022 година е ехтене на всичко, което преживяхме от 2020 година насам. Услугите, които фирмите търсят, като че ли замръзнаха точно в тази година. Голяма част от фирмите са мощно внимателни към смели ходове и опасности, което е видно от посредственото равнище на поръчките на ФАРА. Комуникационните организации от своя страна изгубиха част от топ гениите си, които избраха по-спокойната и добре платена IT промишленост във всичките й форми.
Какви са прогнозите ви за информационния пазар идната година?
Всички би трябвало да бъдат извънредно деликатни и рационално да подходим към триумфа през 2022 година, като имаме сюжети за това, което груповият боязън предвещава. Очакването да се случи нещо неприятно е част от националната и корпоративната ни просвета. От 2001 година, когато стартирахме All Channels, до през днешния ден сме минали през редица рецесии, които са ни научили на няколко неща. Кризите са за всички. Ако не се оправиш, виновността си е в теб. Ако се уплашиш, ще потънеш. Ако плуваш мъдро, ще успееш. Кризата е опция.
Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Сирма Пенкова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР