На изборите миналата година протестният вот беше много по-шумен и

...
На изборите миналата година протестният вот беше много по-шумен и
Коментари Харесай

Евелина Славкова: От „Възраждане” са в перманентна политическа кампания, която не е спряла и трупат дивиденти

На изборите предходната година протестният избор беше доста по-шумен и ослепителен. Знаеше се, че той ще отиде в една или друга посока. Сега обаче е по-тих и не се знае накъде ще поеме. Това разяснява в утринния блок на NOVA „ Здравей, България " социологът от „ Тренд " Евелина Славкова.

Към момента се вижда, че най-вероятно „ Възраждане " ще генерира този протестен избор. А не, да вземем за пример, партията на Стефан Янев, която е новата. От „ Възраждане " са в перманентна политическа акция, която не е спряла и натрупат дивиденти, добави тя.

По думите ѝ след избор политическите партии стават по-консенсусни в съставянето на кабинет. Ще бъде доста мъчно обаче „ Продължаваме Промяната " и ГЕРБ да се опитат да създадат държавно управление. Със сигурност ще би трябвало да търсят и трета политическа партия, е мнението на Славкова.

69% от българите чакат да има кабинет. При вероятно отиване на нови предварителни избори, тя предизвести, че всяка от партиите ще загуби, евентуално с някакво изключение на „ Възраждане ". Хората няма да бъдат толерантни към обединенията, които няма да се схванат, добави тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР