На изборите коалицията „БСП за България“ няма да бъде трета

...
На изборите коалицията „БСП за България“ няма да бъде трета
Коментари Харесай

Зам.-председателят на БСП: Ще подобрим резултата си от миналите избори

На изборите обединението „ Българска социалистическа партия за България “ няма да бъде трета политическа мощ, при всички случаи ще подобрим резултата си от предишните избори, уточни Ирена Атанасова – зам.-председател на Българска социалистическа партия и лидер на листата в Ловеч.

Велизар Енчев – лидер на листата в Кърджали, Българска социалистическа партия ще има решаваща роля, тъй като е незаобиколим фактор и това ще се види на изборите на 11 юли. Резултатите ще бъдат по-различни от предходните, съобщи той.

„ На този стадий досега няма никакви забележки по работата на служебния кабинет, изключително за работата на външния минестър, имайки поради твърдата позиция на България за разногласието с Република Северна Македония. Не мога да кажа неприятни думи за робата и на вътрешния министър, а изключително съчувствува на министъра на стопанската система. Смятам, че това, което той прави дружно с финансовия министър, може да докара до доста позитивни резултати “, разяснява Велизар Енчев.

Ирена Атанасова представителят на Българска социалистическа партия в служебния кабинет е единствено Янаки Стоилов. „ Българска социалистическа партия освен разпознава проф. Янаки Стоилов, той е нашият човек в Министерския човек “, съобщи тя.

Велизар Енчев разяснява и измененията в Изборния кодекс, съгласно които ще се открият множеството секции в чужбина. Според него се изкривява освен вотът в Турция.

„ Как си представяте, че в Автралийската пустиня за 40 души може да се провежда секция, че Външното министерство може да изпрати свои представители “, попита той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР