На инат служебният кабинет на Румен Радев днес гласува в

...
На инат служебният кабинет на Румен Радев днес гласува в
Коментари Харесай

Пожар от Нинова! Как нарече депутатите и бюджета

" На дебелоглав служебният кабинет на Румен Радев през днешния ден гласоподава в Министерски съвет бюджет, който ще внесе, макар че всички обявиха, че не го утвърждават. " Това съобщи в остра в декларация от парламентарната естрада водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. Докато се карате и си мерите… Парламентарната република си отива, обърна се към сътрудниците си в Народното събрание тя.

“Разграничавам Българска социалистическа партия от това, което се случва в последите дни в българския парламент ”, съобщи Нинова. “В Министерски съвет през днешния ден се гласоподава един бюджет, който за пръв път не се утвърждава от никого в страната. На дебелоглав през днешния ден служебният кабинет го приема и го внася, и отново ще обвинят депутатите, макар че сме декларирали, че не го поддържаме ”, сподели Нинова.
-->
“Кой ви дава гаранция, че в случай че върнем бюджета, служебното държавно управление ще направи различен? Кого лъжете и на кого губите времето ”, обърна се яростно Нинова към сътрудниците си.

“Ами като върнете бюджета на Радев, той ще каже “Ето ги, не могат да се оправяте с финансите на страната ”., сподели още Нинова.

„ Депутатите по закон нямаме право да внасяме бюджет – не можем и да желаеме. Няма болшинство, може и да отиваме на избори и има риск всички отново да се хвърлят в популизъм “, посочи водачът на левицата.

Тя акцентира, че бюджетът на служебния кабинет още през днешния ден ще бъде импортиран в Народното събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР