На или около 24 февруари 2023 г. екипът на украинския

...
На или около 24 февруари 2023 г. екипът на украинския
Коментари Харесай

WSJ: На 24 февруари Украйна ще представи условията си за мир с Русия

На или към 24 февруари 2023 година екипът на украинския президент Володимир Зеленски възнамерява да показа кротичък проект, оповестява The Wall Street Journal , цитирайки европейски и украински дипломати.

Както написа изданието, съгласно европейски и украински дипломати екипът на Зеленски в този момент изпълва мирния проект с съответно наличие. Той има намерение да показа концепциите си на първата годишнина от съветската инвазия на 24 февруари или покрай тази дата.

В същото време, написа вестникът, представители на Съединени американски щати, Украйна и НАТО декларират, че позицията на Украйна във всички вероятни договаряния, в които тя евентуално ще изиска обилни отстъпки от Москва, ще зависи от нейната позиция на бойното поле и по тази причина Киев желае да се приготви за вероятни мирни договаряния, като спечелите военни победи.

В хода на визитата си във Вашингтон в последните дни, Володимир Зеленски разиска украинската формула за мир с президента на Съединени американски щати Джо Байдън. Американският водач поддържа концепцията за осъществяване на среща на върха за мир.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР