На Гергьовден ще станат две години, откакто ни напусна певицата

...
На Гергьовден ще станат две години, откакто ни напусна певицата
Коментари Харесай

Драма! Защо е съсипан синът на Ваня Костова

На Гергьовден ще станат две години, откогато ни напусна певицата Ваня Костова. Тя си отиде от този свят покосена от инфаркт, вследствие тежко прекаран Ковид.

А днес  синът на Ваня Костова е унищожен
-->
Боян е изпаднал в меланхолия и е уверен, че шансът го  е изоставил. Изобщо не му върви с дамите на сина на ангелогласната изпълнителка.

Още до момента в който бе жива, синът й Боян се раздели с майката на единствената си щерка Ванеса. След осемгодишно общуване той трябваше да напусне общия им дом. Ваня Костова го прибра в своя апартамент, а двамата със Стефания водиха тежки правосъдни борби за настойничество над общото им дете.

Ваня Костова твърдеше, че някогашната й снаха я наричала „ магьосница “.След гибелта на звездата на „ Тоника “, бившето семейство зарови томахавката и всеки пое по пътя си.

Боян се залюби с друга жена. Но щастието, което двамата афишираха напоително в обществените мрежи, свърши единствено след няколко месеца. С днешна дата синът на Ваня Костова се е разделил и с втората си жена, даже са изтрили общите си фотоси.

Боян към този момент не върви по концерти, което правеше с майка си, а се е отдал на лекарската си специалност.В любовта го преследва карък, само че утешителната му премия е порасналата му дъщеря Ванеса. Тя е тръгнала по стъпките на известната си баба и към този момент печели награди от разнообразни певчески състезания, написа Ретро.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР