На фона на втория ден от блокадите на земеделските производители

...
На фона на втория ден от блокадите на земеделските производители
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: пак надцакване в сглобката - кой да е външен министър

На фона на втория ден от блокадите на земеделските производители настоящата драма в " сглобката " преди ротацията е - Мария Габриел или Николай Денков да бъде министър на външните работи. И какво къде написа по тематиката в документите при съставянето на правителството?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължи със заплашителния тон като се трансферира на обстановката в София.

Масирани въздушни удари имаше над цяла Украйна в ранните утринни часове. Българската делегация, водена от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков, трябваше да влезе в бомбоубежище за няколко часа.

История с ваучери...или по какъв начин магазинерката в бакалията научава, в случай че сте... конфиденциален раузнавач.

Кои общини влизат в топ 10 за най-висока средна брутна месечна заплата. София-град е четвърта, преди нея на трета позиция е Кнежа.

Преводите в евро в Европейски Съюз – единствено за 10 секунди и непрекъснато. България обаче ще изчака.

" Магистратите, които са дръзнали да не „ извършват “, начело биват отстрелвани брутално от хора като Нотариуса, а в тил не получават поддръжка от тези, които би трябвало да ги защитят. "

И още изобилни заключения от една (може би предизвестена) гибел. Събира ги Стефан Миланов.

$14 хиляди за билет, $1 милион за ложа. Първият Супербоул в Лас Вегас чупи връх след връх.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР