На фона на натиска на зърнопроизводителите, които всъщност са едни

...
На фона на натиска на зърнопроизводителите, които всъщност са едни
Коментари Харесай

Защо ДПС мълчи за протестите на зърнарите?

На фона на натиска на зърнопроизводителите, които в действителност са едни от най-богатите хора в страната, върху държавното управление, една съответна парламентарно показана партия мълчи по тематиката, а това е много нетипично за нея.

Става въпрос за Движение за права и свободи, чиито членове, като Делян Пеевски или Йордан Цонев в последните месеци се изказваха по всички вероятни въпроси, а по този извънредно значим за електората им проблем – мълчат като риби.

Всеизвестен факт е, че огромна част от техните гласоподаватели са най-вече земеделци и Движение за права и свободи имат извънреден интерес европейските дотации да отиват за дребните земеделци, а не за стоте огромни зърнени семейства.

Изключително любопитно е каква тъкмо ще бъде позицията на Движение за права и свободи по този въпрос, както в Народното събрание, по този начин и отвън него. Очевидно е, че проруските сили у нас употребяват този митинг с цел да разклатят държавното управление, като главната им цел е още веднъж да се върне служебното ръководство на президента Радев.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР