Наглостта на властите в тъй наречената Северна Македония“ е тест

...
Наглостта на властите в тъй наречената Северна Македония“ е тест
Коментари Харесай

Недялко Недялков: Наглостта на властите в тъй наречената „Северна Македония“ е тест за скритото мнозинство ГЕРБ – ДПС

„ Наглостта на управляващите в така наречената „ Северна Македония “ е тест за скритото болшинство ГЕРБ – Движение за права и свободи, което ръководи през служебния кабинет. Да забележим в този момент дали ще се задоволят единствено с неоправдателните заявления на Пеевски, или ще реагират съответно. “ Това написа във фейсбук журналистът Недялко Недялков.

SafeNews разгласява целия текст без редакторска интервенция.

Наглостта на управляващите в така наречената „ Северна Македония “ е тест за скритото болшинство ГЕРБ – Движение за права и свободи, което ръководи през служебния кабинет.

Да забележим в този момент дали ще се задоволят единствено с неоправдателните заявления на Пеевски, или ще реагират съответно.
А това включва два наложителни пункта:
1. Искане до Брюксел за прекъсване на предсъединителните фондове на Европейски Съюз за Скопие.
2. Замразяване на целия преговорен развой за присъединение на Македония към Европейски Съюз.

Европрокуратурата проверява строителят на Брендо за източване на над 3 млн. лв. 25.06.24 11:44 Недялко Недялков: Наглостта на управляващите в така наречената „ Северна Македония “ е тест за скритото болшинство ГЕРБ – Движение за права и свободи 25.06.24 11:37 Испания надделя Албания на осминафиналите на UEFA EURO 2024 25.06.24 11:35  JOBee: Иновационни подходи за намиране на мечтаната работа 25.06.24 11:30 Как Москва ще накаже за Севастопол: Украйна в каменната епоха, Европа в пушек от атомните електроцентрали 25.06.24 11:13

Лицемерният и преходен вид „ Макрон “ от лятото 2022 година се провали, както пророкувахме. Скопие излъга и отхвърля да включи българите в Конституцията си. Всички партии, които подвигнаха ветото, обслужиха не българските, а непознати национални ползи. Сега ще изпият горчивата чаша докрай.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

SafeNews напомня, че по-рано ръководителят на Движение за права и свободи Делян Пеевски излезе с декларация във фейсбук.

„ Думите на Мицкоски са провокация към европейските полезности. Няма да останем безучастни против настъпващия шовинизъм в Северна Македония!Новоизбраният министър председател на Северна Македония избра борбата и погазването на европейските правила и от най-високата парламентарна естрада даде поръчка, че счита да отклони страната от нейния евроатлантически път с думи, проповядващи омраза и ненавист против европейска България. “

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР