На фона на коментарите на украинските военни за ситуацията на

...
На фона на коментарите на украинските военни за ситуацията на
Коментари Харесай

Путин за фронта: Правим каквото смятаме за необходимо, каквото искаме

На фона на мненията на украинските военни за обстановката на фронта в Украйна, съветският президент Владимир Путин направи изказвания за триумфи във войната . Той участва на разширено съвещание на колегията на съветското министерство на защитата във вторник, оповестява Би Би Си.

" Оценявайки настоящата конюнктура на място на линията на бойно прикосновение, можем решително да кажем, че нашите войски имат самодейността ", цитира думите му " Интерфакс ".

" По принцип ние вършим това, което считаме за належащо, това, което желаеме ", продължи Путин.

" Където е належащо, където Вие, командирите, командирите като цяло, считате за оправдано да се придържате към тактиката на дейна защита, това се случва, а където е належащо, подобряваме позициите си ", сподели съветският президент.

" Врагът - твърди той - търпи тежки загуби " и е " разпилял значително запасите си " по време на контранастъплението.

По-рано във вторник главнокомандващият на украинските сухопътни сили Александър Сирски разгласи огромни съветски загуби на източния фронт в Украйна . В същото време той призна, че настъпателните дейности на съветските войски не престават в Купянското, Лиманското и Бахмутското направление. Сирски назова обстановката сложна: " Трябва да се бием в изискванията на преимущество на врага както в оръжията, по този начин и в броя на персоналния състав. "


 Bloomberg за помощта за Украйна: Какво ще стане, в случай че Путин победи?
Bloomberg за помощта за Украйна: Какво ще стане, в случай че Путин победи?

Авторите на материала рисуват песимистична картина
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР