На Еманюел Макрон му е ясно, че няма как да

...
На Еманюел Макрон му е ясно, че няма как да
Коментари Харесай

Каракачанов: ПП означава ,,постове и пари“. Зеленски се държа с Денков като с придворен слуга

„ На Еманюел Макрон му е ясно, че няма по какъв начин да се пратят войски на НАТО в Украйна – най-малко Турция и Унгария няма да разрешат това. Опитва се да вкара още веднъж Франция на масата на огромните. Но не е Дьо Гол, изключително с екипа, който си е събрал. Това съобщи Красимир Каракачанов, водач на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен боен министър, в ефира на Българска национална телевизия.
„ Кабинетът пътува, с цел да си прави селфита. Сгащят някоя известна персона от Си Ен Ен пред тоалетната, след това споделят, че са водили значими диалози. Те са реализатори на непозната воля, отиват да се натягат ”, счита той.
„ Договорът за сигурността е нещо, което Макрон и други страни оферират. Това е цялостна нелепост. Тъй като НАТО няма да взе участие като цяло, пристигна да хванем кой ще се излъже да се набута в тази тиня в Украйна. Ако една Франция, която е нуклеарна мощ и с огромна войска, и Англия могат да допринесат с него за националната сигурност на Украйна, въпросът ми е една България с какво може да способства? ”, попита той.
Каракачанов счита, че украинският президент Володимир Зеленски се е държал с българския министър председател Николай Денков като с велможа прислужник:
„ Подиграва се – не ми трябват мечове, трябват ми ракети. Стигнахме до такава степен, че Еди Рама, албанският министър председател, да се гаври с България ”.
„ Икономически губим от спора в Украйна. България е със свалени гащи и се ръководи от Украйна “, счита Каракачанов., пояснява той.
Бившият министър на защитата сподели още, че нашите БТР-и не са нужни на Украйна.
„ Тодор Тагарев тежи на ГЕРБ и Движение за права и свободи “, уверен е той.
„ Първите Ф-16 към този момент трябвало да са у нас, само че не сме ги получили, тъй като се държим слугински със Съединени американски щати “, продължи разбора си политикът.
„ България се ръководи от сглобка без грам достолепие. Ако ние се набутаме в подобен контракт, това значи да се набутаме още повече в един небългарски спор. Тази война не е шоу, реклама или подбив, както си мислят тези хора тук. Почти съм сигурен, че са опразнили военните хранилища, само че за това ще би трябвало да има арбитражен съд ”, добави още той.
По отношение на държанието на ПП-ДБ, по отношение на ротацията, водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов беше безапелационен:
„ Политическа партия значи постове и пари, посочи водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Те гледали на войната в Украйна като на реклама. Само че войната в Украйна не е реклама и селфита, добави той. Тази война не е едно шоу, не е един подбив “.
„ Ако Движение за права и свободи и ГЕРБ желаят да смъкват кабинета – могат. Тогава Николай Денков ще каже кои министри чии са “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР