На ежегодните награди Изборът на критиците Холи Бери получи специалната

...
На ежегодните награди Изборът на критиците Холи Бери получи специалната
Коментари Харесай

Драма: Холи Бери разплака Лейди Гага

На годишните награди " Изборът на критиците " Холи Бери получи специфичната премия SeeHer Award, която се връчва на дами, работили за половото тъждество в Холивуд или изиграли облици, които са достоверни и разрушават стандартите. Докато произнасяше речта си, Лейди Гага, която беше в публиката, се просълзи. Какво толкоз сподели Холи Бери?

„ Разказването на истории може да ни помогне да мислим освен за себе си “, сподели Холи Бери в речта си. „ Осъзнах, че фактически би трябвало да забележим гледната точка на другия, без значение какъв брой ни е неловко, с цел да спрем да се съдим и да спрем да се сочим с пръст. Вместо това би трябвало да демонстрираме състрадание към другите. “

„ Аз съм актриса от 30 години и си мислех, че в случай че мога да изиграя ролята на бял мъж, значи спечелвам. Но знаете ли за какво това не проработи? Защото, може и да не знаете, само че аз не съм бял мъж. Така че с цел да проработят тези функции, те би трябвало да се трансформират напълно. В тях би трябвало да е разказана цялата действителност на пътуването ми, с цялата му хубост и всичката болежка. “

„ Затова съм признателна, че пребивавам в този миг, в който дамите могат да описват личната си история. “

Думите на Хиоли Бери накараха Лейди Гага да се просълзи, написа ladyzone. Самата тя реализира огромен триумф като актриса предходната година, откакто беше определена за една от основните функции във кино лентата „ Домът на Gucci “. За огромно отчаяние на почитателките ѝ обаче, Лейди гага не беше номинирана за „ Оскар “.

Лейди Гага има общо три номинации за „ Оскар “ в кариерата си – две за музика и една за основна роля. Тя не можа да вземе актьорския „ Оскар “, само че получи премията за най-хубава истинска ария за кино лентата „ Роди се звезда “.

От своя страна Холи Бери не е получавала номинация от 20 години. Всъщност тя има единствено една номинация, само че съумя да получи премията през 2002 година и влезе в историята като първата (и единствена засега) чернокожа жена, наградена с „ Оскар “ за основна женска роля.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР