На днешния ден - 25 октомври отбелязваме Световния ден за

...
На днешния ден - 25 октомври отбелязваме Световния ден за
Коментари Харесай

Отбелязваме Световния ден за информираност по въпросите на хората с нисък ръст

На днешния ден - 25 октомври означаваме Световния ден за осведоменост по въпросите на хората с невисок растеж. По този мотив “Центърът по въпросите на дребните хора ”, който се намира в столицата и е единственият по рода си на Балканите, е подготвил целодневна стратегия за празника, съобщи кореспондент на БГНЕС.


Днес е 11 година откогато се празнува Световният ден за осведоменост по въпросите на хората с невисок растеж. В “Центъра по въпросите на дребните хора ” честваме празника за пета година. Вратите на центъра са отворени за всички, които желаят да схванат повече за нас, тъй като ние не сме герои от приказките, а хора като всички останали.

Това съобщи пред БГНЕС ръководителят на Националната организация на дребните хора в България Светослав Чернев.

“Приготвили сме разнообразна стратегия и разнородни посетители, които да посетят центъра, с цел да схванат повече за тематиките, свързани с дребните хора, провокациите, пред които сме изправени и също по този начин нашите дългогодишни другари и сътрудници да видят какво ново сме създали в центъра ”, добави той и посочи, че за него е значимо да се виждат резултатите и хората, които ги поддържат да виждат, че поддръжката не е безрезултатна.

Чернев сподели, че чакат много гости през днешния ден и показа, че огромна част от тях към този момент са пристигнали. “Гостите ни през днешния ден не са единствено от София. Именно по тази причина е Център по въпросите на дребните хора освен в София, само че в България, с цел да могат да дойдат хора от цялата страна. В момента има от Кюстендил, Смолян, Плевен и други ”, разясни той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР