На днешната дата преди 49 години се ражда хулиганът на

...
На днешната дата преди 49 години се ражда хулиганът на
Коментари Харесай

Роби Уилямс: Ако ще променяш света, нека любовта е твоята движеща сила

На днешната дата преди 49 години се ражда хулиганът на английския поп, както го назовава пресата – Роби Уилямс.

Добива международна известност, още преди да навърши 18 с помощта на присъединяване си в момчешката група Take That. Талантлив и с плевел темперамент, той незабавно се откроява от другите членове на бандата и бързо се трансформира в любим на публиката. Дамите са влюбени в него и плакати като " Роби, желаеме те гол " и " Роби, обичаме те " са наложително наличие на концертите на групата.

Правопропорционално с триумфите му се задълбочават и проблемите му с алкохола и опиатите.

През 1995 година взема решение да напусне групата и да стартира соло кариера. На идната година издава първата си независима ария Freedom. Въпреки че песента има триумф, независимата му кариера набира мощ едвам с песента Angels. Тя доближава първо място в класациите на доста страни, само че мъчно пробива във Англия. Роби Уилямс оглавява английските ранглисти с песента Millennium едва през септември 1998 година От този миг кариерата му набира скорост и той става звезда в Обединеното кралство с поредност от шлагери.

Първите седем албума на Уилямс оглавяват английските ранглисти. В международен мащаб той продава над 77 милиона албума, което го прави един от най-добре продаваните актьори на всички времена.

А откакто единствено за един ден се продават повече от милион и половина билета за турнето му Close Encounters, той е вписан в книгата на Рекордите на Гинес.

В Съединени американски щати триумфите му обаче по този начин и не доближават тези величини, само че пък за сметка на това във Англия има седем сингъла, които стават №1 и над 20, които се подреждат в топ 10 на чартовете. Освен това е и рекордьор със извоювани 17 награди " Брит ".

През 2004 година е определен за най-великия музикант на 90-те години и името му е вписано в Британската зала на славата.



Към днешна дата той е преодолял проблемите си с опиатите и алкохола, поради които постоянно влизаше в клиники. Зад гърба си остава и бурния любовен живот и сега е щастливо женен за Айда Фийлд и горделив баща на три дечица.

Роби и Айда имат 5-годишна щерка Теодора и 3-годишен наследник Чарлтън Валънтайн. А преди броени месеци посрещнаха на бял свят още едно бебче - момиченце на име Колет. То се роди от сурогатна майка. 

Дълго време пазихме една доста специфична загадка. С наслада желаеме да споделим с вас новината, че си имаме момиченце. Добре пристигнала на този свят Колет (Коко) Жозефин Уилямс “, показа малко след раждането на щерка си самата Айда.

Както споменахме Роби към този момент е обърнал тил на алкохола и опиятите, само че това не значи, че към момента не показва скандално държание, което постоянно го изстрелва на първите страници на ежедневниците. Както се случи преди месеци по време на Мондиал 2018. 

Тогава по време на едно от осъществяванията си Роби сподели междинен пръст пред камерата, която го снимаше в непосредствен проект. Разбира се, това провокира мнения от почитатели и публицисти. Въпреки че се появиха доста спекулации за това към кого е ориентиран този жест, в действителност се оказа, че той е за тези, които го упрекнаха, че се е продал



Ето и няколко негови мисли, които заслужават внимание:

" Не съм си губил мозъка, той ми бе даден, с цел да го раздам ".

" Ако възнамеряваш да промениш света, дано любовта е твоята движеща мощ ".

" Не съм толкоз неприятен, колкото хората си мислят. Но не съм и толкоз добър, колкото ми се желае ".

" Не желаете истината. Истината е скучна ".

" Ада го няма, раят е тук. А ти няма от какво да се притесняваш ".

" Имам взаимозависимост към доста неща и по този начин се случи, че славата е едно от тях. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР