На четиримата са повдигнати обвинения, за това, че в съучастие

...
На четиримата са повдигнати обвинения, за това, че в съучастие
Коментари Харесай

Това Променя Всичко! Вижте За Какво Обвиниха Ториното И Компания! Версията От По-Рано Отпада! Истинската Причина За Ареста Е

На четиримата са повдигнати обвинявания, за това, че в съучастничество като помагачи са направили закононарушение по член 142 ал.2,т.1 и 2 вр. ал.1 вр. член 20 ал.4 от Наказателен кодекс. Лицата са арестувани по реда на член 64 от Наказателно-процесуален кодекс за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващите прокурори. В рамките на утрешния ден СГП ще внесе в Софийски градски съд /СГС/ искане за налагане по отношение на обвинените на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Процесуално-следствените дейности не престават с разпити на очевидци, претърсвания, изземвания и други. С оглед стадия на досъдебното производството и събраните досега доказателства кръгът на обвинените лица не се изчерпва единствено с изброените нагоре. Значителна част от доказателствения материал е събран с дейното съдействие на органите на Министерство на вътрешните работи на Р Сърбия, както на сръбската прокуратура.

Към сегашния миг ползите на следствието не разрешават разкриването на каквато и да е спомагателна информация, отвън тази в сегашното прессъобщение. При събиране на нови доказателства, обосноваващи възможни дейности, ориентирани към осъществяване на наказателна отговорност и във връзка с други лица, след позволение от екипа наблюдаващи прокурори, Прокуратура на Република България и Министерство на вътрешните работи ще дават спомагателна информация посредством пресслужбите си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР