На червения килим знаменитостите винаги изглеждат уверени и спокойни. Но

...
На червения килим знаменитостите винаги изглеждат уверени и спокойни. Но
Коментари Харесай

10 трика на червения килим, които знаменитостите използват, за да изглеждат възможно най-добре на червения килим

На аления килим звездите постоянно наподобяват уверени и спокойни. Но в действителност такива събития изискват доста сила и с цел да изглеждате безупречно на фотографията, би трябвало да положите доста старания. Не е изненада, че звездите употребяват хакове, с цел да улеснят позирането, от носенето на огромни обувки до потреблението на тиксо.

Те заемат присъщи пози

След доста години фотосесии, звездите станаха притежатели на свои лични разпознаваеми пози. Например, Дженифър Лопес постоянно демонстрира краката си и избира рокли с високи странични цепки, които акцентират нейната прелест.

Лежат, когато се возят в кола, с цел да не си мачкат облеклата.

Много звезди избират комплицирани рокли, с цел да се появят на аления килим. И с цел да се избегнат гънки и бръчки по роклята, те лежат, когато се движат в колата, а не седят.

Те избират по-големи обувки

Често можете да видите, че звездите минават по аления килим с обувки, които са им огромни. Но действителността е много елементарна: звездите постоянно избират по-големи обувки, с цел да избегнат мъчителни мехури и неприятни отоци.

Носят комфортни маратонки

Грижейки се за комфорта на краката си, звездите не стопират да избират по-големи обувки. Има доста други трикове, които им оказват помощ да се усещат удобно по време на дълги събития.

Така направиха един път на празненствата на Vanity Fair във връзка Оскарите, актрисите Хейли Стайнфелд (на фотографията горе) и Сали Фийлд (на фотографията долу).

Те употребяват сапун, с цел да отворят или затворят заклещен цип

Преди началото на светско събитие всичко може да се случи, макар деликатната инспекция на облеклата от самите звезди и техните стилисти. Ако ципът е затънал, той се избърсва със сапун и плъзгачът елементарно се движи нагоре или надолу.

Те употребяват лак и пудра, с цел да избегнат статичното електричество.

Статичното електричество може да бъде същинско главоболие, изключително за стилисти на звезди. Но те знаят няколко елементарни трика, които им оказват помощ да избегнат този проблем.

Те употребяват сенки за очи, с цел да създадат косата си по-дебела.

Можете също да употребявате този трик. Всичко, което би трябвало да извършите, е да изберете матови сенки за очи, които подхождат на тона на косата ви, и нежно да ги нанесете върху линията или частта на косата благодарение на четка за грим.

Усмихват се с очи

Ако се усмихвате и очите ви наподобяват тъжни, усмивката може да наподобява неискрена. Затова доста звезди са се научили да се усмихват с очите си, когато театралничат за фотосесии.

Те употребяват специфична лента, с цел да основат необикновено деколте

Някои облекла могат да бъдат прекомерно разголени, изключително в случай че става дума за рокля без презрамки или дълбока рокля. Много от тях употребяват специфична лента, с цел да обезпечат по-изчистен и изящен тип на деколтето си.

Например Ким Кардашиян прибягва до подобен трик, с цел да наподобява още по-привлекателна в рокли без сутиен.

Гладят облеклата със сешоар

Един от стилистите, работещи със звездите, показа забавна загадка: става известно, че доста от тях употребяват сешоар, с цел да изгладят бръчките по тоалета, откакто го облекат.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР