На базата на декларация или програма, след постигане на съгласие

...
На базата на декларация или програма, след постигане на съгласие
Коментари Харесай

Прецедент! Борисов се появи във второ интервю за ден и заяви: Всяка дума разваля магията!

На базата на декларация или стратегия, след реализиране на единодушие по политики, може да се направи кабинет с къс мандат, счита водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него най-вероятно е държавно управление с третия мандат.

Борисов оцени високо срещите по политики в Народното събрание във второ изявление за ден пред Българската национална телевизия.

„ Аз мисля, че умерено можем да желаеме от президента Радев да отвори тематиката за бюджета през служебното държавно управление и министерството на финансите в тази ситуация, само че преди този момент бюджетните комисии, обществената комисия, правната би трябвало да кажат с какви пари се разполага “, съобщи той.

Борисов е уверен, че партиите в Народното събрание могат да стигнат до 40 точки по другите тематики. Определи Народното събрание като работещ с огромни болшинства по тематиките за НАТО и Европейски Съюз, Северна Македония, даване на военна помощ за Украйна, самолетите Ф-16, еврозоната, 100% диверсификацията на газа и антикорупционната комисия.

„ За първи, втори, трети мандат би трябвало да се благодари на президента Радев, че демонстрира мъдрост и доброжелателност да сформира държавно управление и въз основата на един подобен документ, сходна декларация или стратегия може да се направи държавно управление с къс мандат до лятото, до локалните избори или хикс месеци, да мине зимата, да има парламент по време на войната.

И на кой на мандата ще стъпим – най-вероятно е някой трети мандат, само че към този момент с договорености по тъкмо тези политики пред вашите очи – избираме специалисти или кой каквото желае да прави в това държавно управление или въобще от комисиите в Народното събрание “, разяснява Борисов.

– Трети мандат с министър председател Стефан Янев ли?

Бойко Борисов: „ Всяка дума, казана повече, скапва магията на това да стигнем до общ резултат “.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че е засегнат от изявлението на служебния енергиен министър пред Народното събрание през вчерашния ден.

„ Говори за закононарушения, вие разбирате ли, че в случай че това, което приказва той е тествано и е истина това значи, че водачите на тази партия, в случай че несъмнено не кажат, че Сашо Кеша е отговорен ще имат проблем. И той го споделя: „ Кирил Петков е купувал природен газ с 30% по-скъпо и не е направил нищо, с цел да имаме устойчиви дълготрайни контракти.

Всичко това има сформира на закононарушения. В момента се мешат във опциите да се сътвори ръководство, тъй като внезапно в случай че това е правилно, те ще останат без управление “, съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ посочи, че сега гласуването с машини е 100%.

„ Само, който желае, може да отиде с хартия да гласоподава. Кое машинно гласоподаване е прекъснато “, запита Борисов.

– А невалидните бюлетини?

Бойко Борисов: „ Невалидните бюлетини са невалидни “.

– Ама 180 000 при смесена система и единствено 9000 при напълно машинен избор – това е тяхната опорна точка?

„ Да, по тази причина ние оставяме 100% машинно гласоподаване “, съобщи Борисов.

Според него може да се окаже, че 99,9% гласоподават с машини.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР