На аукциона Mecum е поставен за търг рядък Harley-Davidson FLH

...
На аукциона Mecum е поставен за търг рядък Harley-Davidson FLH
Коментари Харесай

Продават най-милото на Елвис Пресли

На аукциона Mecum е подложен за търг необичаен Harley-Davidson FLH от 1976 година, принадлежал на именития музикант Елвис Пресли. Подробностите се оповестяват на уеб страницата на аукционната къща.

Мотоциклетът е част от серията юбилейни модели Harley`s Bicentennial run, която беше пусната в чест на 200-годишнината на Съединените щати. Произведени са общо 750 бройки Harley-Davidson FLH.
-->
Елвис Пресли си купува мотоциклета към година преди гибелта си през 1977 година Това е и последният Harley-Davidson в сбирката на музиканта.



Harley-Davidson FLH е чудесно съхранен и наподобява като нов. Пробегът на мотоциклета е единствено 2029 км.След гибелта на музиканта, хотел в Ню Джърси е купил този Harley-Davidson FLH за рекламни цели. През 1983 година той попада в Pioneer Museum в Южна Дакота.Мотоциклетът е оцветен в синьо и черно с юбилейни украшения. Той е оборудван с истинския 1.2-литров V-twin мотор, който е комбиниран с четиристепенна скоростна кутия.

Новият притежател на Harley-Davidson FLH ще получи автентичен комплект ключове и подпис на музиканта. Включена е и цялата документи.

Аукционната къща не посочва приблизителната цена на мотоциклета. 

auto.blitz.bg

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР