На 9 февруари движението за Варна в тунел Правешки ханове“

...
На 9 февруари движението за Варна в тунел Правешки ханове“
Коментари Харесай

Къде има ремонти и промени в движението по „Хемус” и „Тракия”

На 9 февруари придвижването за Варна в тунел „ Правешки ханове “ на ще е в една лента.
Поради ремонт на осветлението ще бъде лимитирано прекосяването в изпреварващата лента и трафикът ще е в дейната. Предвижда се ремонтът и ограничаването да са в часовете от 9:30 до 15:30.
 Аварирала цистерна затруднява придвижването на Автомагистрала Хемус Аварирала цистерна затруднява придвижването на Автомагистрала " Хемус "
Аварирала цистерна затруднява придвижването на Автомагистрала " Хемус ", оповестяват от Агенция " Пътна инграструктура ". Движението при км 15 по Автомагистрала " Хемус...
От 8:30 до 18 часа на 9 и 10 февруари пък ще се правят ремонтни действия в крайната дейна лента в платното за София при 37-ми км още веднъж на „ Хемус “, като придвижването в сектора ще се реализира в междинната и в изпреварващата ленти.
На автомагистрала „ Тракия “ също ще има ремонт във вторник – в сектора от 28-ми до 30-ти км в платното за София, от 8:30 до 18 часа, ще се ремонтира пътната настилка в дейната лента, а трафикът ще се реализира в изпреварващата.
Също на „ Тракия “, от 34-ти до 36-ти км в платното за Бургас, за ремонт на ограничаващите системи от 9.00 до 16.00 часа ще се ограничи прекосяването в изпреварващата лента. Движението ще се реализира в дейната.
От пътната организация да се движат с нараснало внимание и съобразена скорост, като съблюдават прецизно поставената сигнализация.
 Борисов: Приоритет на целите е автомагистрала Хемус Борисов: Приоритет на целите е автомагистрала " Хемус "
Още една спомагателна лента на автомагистрала „ Тракия “, само че откакто проработи ТОЛ-системата замисля министър председателят Борисов. Той...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР