На 8 февруари войнът Марс в прехода си през знака

...
На 8 февруари войнът Марс в прехода си през знака
Коментари Харесай

Марс тригон Уран утре: Предстоят главозамайващи промени в живота ни

На 8 февруари войнът Марс в прехода си през знака Козирог ще бъде в тригон с мистериозния Уран, който е в Телец. Това, което е значимо и двете планети са същински енергийни сили, тъй като знаем доста добре, че Марс е божеството на войната, само че и на тайните сили на земята, до момента в който Уран е първостепенният господ, бащата, който преобрази Хаоса в Космос и на всички небесни сили. Голямото обединение на тези сили става, до момента в който планетите са в два земни зодиака, Козирог и Телец, които усилват енергийните резултати, постоянно оттатък търпимите граници. Влиянието на аспекта обгръща интервала от 4 до 11 февруари. Благоприятен аспект за Телец, Дева и Козирог най-вече, само че също по този начин и за Рак, Скорпиони и Риби.

Марс съставлява нашия претекст за деяние, крайни цели и планове, които желаеме да изпълним във външния свят. Той съставлява деяние, експанзия, завладяване, битка, работа и старания. Марс символизира още силата на самодейността, желанието и способността за непринудено изложение, също по този начин съставлява подтик, пристрастености, предпочитание, упоритост и посока, както и способността да се показваме непринудено.

 жена

Уран най-често се свързва с понятието независимост и тъждество. От друга страна, той съставлява характерност и екстравагантност, иновативност, финансова акробатика, софтуерни промени или неочаквани промени на направления и събития, които не можем да предвидим, както и проучвания и назадничавост към всичко остаряло.

Този аспект ще подтиква към непредвидени действия и екстравагантно държание. Във всеки може да се пробуди у всеки човек играчът, авантюристът, търсачът на завършения, свободолюбивият човек. Няма да ви спре нито рискът, нито заплахата, само че в случай че се държите в рамките на рационалното, нищо не ви грози. Под такова въздействие човек не се бои от започване на нови смели планове, да се откаже от остарялото и отживялото, искрено да заприказва за своите потребности и стремежи. Вашата сила и увереност ще оказват помощ да реализирате всичко, за което дълго време сте мечтали, освен това в напълно къси периоди.

 дами

Непредвидени събития сигурно ще обиден съвсем всички области от живота, които са повлияни от съществените и закрепени знаци в наталната карта на всеки, изключително тези, които се задействат от двата земни знака Козирог и Телец.

През идващите няколко дни може да се чакат непланирани промени на финансово и обществено равнище, при партньорствата, без значение дали става дума за любовни или бизнес. Идва време на изненади и неочаквани разтърсвания. Непланираните „ прояви “ и нуждата да „ вършиме нещата по собствен метод “ могат даже да донесат позитивни резултати в дълготраен проект, без значение по какъв начин работи първоначално.

През това време можете да постигнете доста във връзка с творчеството, защото в този момент има податливост да се работи по новаторски способи спрямо преди. Този аспект дава повече самонадеяност, само че и по-интензивни трендове за самостоятелност и независимост. Сега може да реагирате мощно на предложенията на другите, в случай че в това време се чувствате манипулирани. Също по този начин, държанието ви по отношение на другите може да е по-агресивно, тъй като се пробвате да си осигурите свободата, както демонстрира Уран.

 жена

Това е време, когато ще прави хората по-динамични, решителни и импулсивни, с обилие от сила и жизнеспособност, които са ориентирани към прогрес и смяна. Въпреки това е по-мъдро да се насочи цялата тази сила да се поправя това, което е направено в предишното и не се колебайте да се възползвате от втори шансове, които ще дойдат по пътя ви. Но в случай че това са изцяло нови планове, тогава по-добре изчакайте няколко дни.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР