На 8 декември тази година студентите от цялата страна заедно

...
На 8 декември тази година студентите от цялата страна заедно
Коментари Харесай

Криско и Азис на една сцена за 8 декември

На 8 декември тази година студентите от цялата страна дружно ще могат да се насладят на ужасно шоу в сърцето на Родопите - Пампорово. Курортът ще бъде високомерен от огромното събитие 8 декември Фестивалът - Пампорово, което ще продължи цели 2 дни.

Форматът ще събере на една сцена рап звездата Криско и краля на попфолка Азис, музикалния адреналин ще бъде поверен и в ръцете на още огромни имена от родната сцена, а точно рапърите от Ъпсурт, поп сензацията Тита и Гъмзата & Брас шоу, дружно с балет Магаданс.

За фестивала ще се построи ултра съвременна, отопляема празненство шатра, с величина 2000 кв. метра и потенциал 3000 души. Тя е иновация в България, друг тип място и метод за актуалното развлечение измежду младежите.

Посетителите ще могат да се насладят на грандиозно празненство, дружно с най-хубавите български актьори на особено построена сцена с най-хубавото озвучаване и осветяване.

Обстановката на терена ще е решена в ексцентричен дизайн. Светещи питейни заведения, доста светлини и атракции ще са едни от дребното изненади във вечерта на звездното шоу в Пампорово.

В празненство екскурзията са проведени хотели от 3 до 5 звезди. За поискалите празненство преживяването им да стартира още от старта на пътуването, могат да се възползват от проведения превоз в следните шест града: София, Варна, Пловдив, Русе, Велико Търново и Благоевград.

Фестивалът продължава 2 дни и ще вземат участие 36 от най-хубавите реализатори в България. За достъп до двете празненства всеки участник ще има празненство гривна, която е неговият билет за вълшебното премеждие.

Още от първата вечер завесите ще се вдигнат и най-хубавите R&B реализатори ще покорят сцената. Това са невероятните Криско, Ъпсурт, Тита, Монти и Петя Алекса, DJ MG, DJ CASS и DJ NRG.

Втората вечер е отдадена на поп фолк музиката, когато неповторимият Азис дружно с неговия бенд Бенд, Гъмзата & Брас шоу дружно с балет Магаданс, DJ STAMEN и DJ TONY G, ще раздрусат сцената.

Организаторите на фестивала дават опция на младите студенти да бъдат дружно на едно място, под светлините на прожекторите, където всички ще могат да се допрян до нови страсти.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР