На 79-годишна възраст вчера почина американският актьор Тони Сирико, предаде

...
На 79-годишна възраст вчера почина американският актьор Тони Сирико, предаде
Коментари Харесай

Почина известен актьор, изиграл роли на симпатични гангстери

На 79-годишна възраст през вчерашния ден умря американският артист Тони Сирико, съобщи Ройтерс, като се базира на неговото семейство.

То не уточни повода за гибелта му.

Актьорът, чието цялостно име е Антъни Дженаро Сирико, е умрял в дом за хора с увреждания във Форт Лодърдейл, щата Флорида, сподели неговият управител.

Най-известната роля на Сирико е на симпатичния, само че жесток разбойник Поли Уолнътс в сериала " Семейство Сопрано ", напомня Българска телеграфна агенция. Той играе и в шест кино лентата на режисьора Уди Алън в интервала 1994-2016 година

Сирико, който на 29 юли щеше да навърши 80 години, е роден в Ню Йорк в семейство от италиански генезис. Самият той постоянно играе функции на мафиоти от италианската общественост в Съединени американски щати.

Сирико споделя през 2001 година в изявление за списание " Ролинг стоун ", че до момента в който израства в Бруклин, гледа с удивление на гангстерите в квартала. Той доверява, че е бил покрай това да допусне голямата неточност да поеме по техния път, защото бил изкушен от привидно блестящия им живот с маркови облекла, скъпи коли и красиви дами.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР