На 79-годишна възраст филмовата легенда Робърт де Ниро се сдоби

...
На 79-годишна възраст филмовата легенда Робърт де Ниро се сдоби
Коментари Харесай

Робърт де Ниро стана баща за седми път 


На 79-годишна възраст филмовата легенда Робърт де Ниро се снабди с още едно дете. Така артистът от „ Шофьор на такси “ и „ Жега “ към този момент е татко на седем деца. Звездата разкри информацията за новото си дете в изявление за ET Canada, където приказва за идния си филм „ About My Father “ / „ За татко ми “ и за родителството по принцип.

Запитан за шестте си деца, Де Ниро поправя водещата: „ Седем, да бъда прецизен. “ Става ясно, че той неотдавна е посрещнал на бял свят седмото си дете, като обаче отхвърля да влезе в детайлности за бебето или за майката.

Впоследствие представител на артиста удостовери пред „ Асошиейтед прес “, че Де Ниро е станал татко, още веднъж без да се разкрива повече по тематиката. Не се чакат и идващия изказвания по въпроса.

Робърт де Ниро има общо шест деца от предходни връзки. От първата си брачна половинка Даян Абът има двама наследници – щерка му Дрена на 51 години и сина му Рафаел на 46 години. С някогашната си другарка Туки Смит артистът има близнаци – Джулиан и Арън на 27 години. От втората си брачна половинка – Грейс Хайтауър, той има 24-годишен наследник и 11-годишна щерка.

Относно държанието си като татко Робърт де Ниро споделя, че се стреми да бъде любящ, само че от време на време му се постанова да подхожда строго към някои неща.

„ Няма метод това да се заобиколи с децата. Не ми харесва, че би трябвало да натрапвам закони и сходни неща, само че от време на време просто нямаш избор. Мисля, че всеки родител ще каже същото. Винаги искаш да постъпиш вярно с децата и да застанеш на тяхна страна, само че от време на време не можеш “, споделя той в изявлението си за ET Canada.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР