На 7 юли настъпи поредната за 2019 година ретроградна фаза

...
На 7 юли настъпи поредната за 2019 година ретроградна фаза
Коментари Харесай

Влязохме в ретрограден Меркурий

На 7 юли настъпи следващата за 2019 година ретроградна фаза на Меркурий. Следващата такава фаза ще настъпи на 31 октомври тази година. В интервала 7-18 юли Меркурий ще остане в знака на Лъв. От 19 до 31 юли ще премине през Рак, акцентирайки върху Рак, Риби, Скорпион, Везни, Овен и Козирог. По време на тази ретроградна фаза ще е значимо да преосмислим своите дейности и думи, да овладеем егото си.

Ретроградният Меркурий не е проблем за тези, които знаят какво вършат и внимават. Това сподели астрологът Ива Иванова, представена от " Фокус “. По думите й ретроградният Меркурий като цяло значи проблеми с общуването. Тя обърна внимание, че интервалът може да провокира проблеми и с договорите, които се подписват.

" Периодът дава проблеми с техниката, само че и опция за поетично-литературно творчество “, изясни Иванова. Тя разяснява, че за тези, които могат да пишат стихове, интервалът на назадничав Меркурий, е превъзходен. Иванова добави, че хората, които са родени с назадничав Меркурий, в този интервал са безпределно сполучливи. " Хората с назадничав Меркурий малко или доста са интроверти. Вгледани са вътре в себе си. В този интервал съумяват да си изяснят всички тези въпроси, които до този миг не са им били ясни. Това е интервал, който е доста подобаващ за творчество. Ако извършите обзор на поети, писатели и частично композитори, ще видите, че множеството от тях са с назадничав Меркурий. Това е интервал, в който вглеждайки се вътре в себе си, можем да имаме триумфи в областта на творчеството. Всичко това, което е креативно е хубаво за този интервал “, уточни още астрологът. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР