На 6 май (понеделник) от 10 до 16.30 часа Музеят

...
На 6 май (понеделник) от 10 до 16.30 часа Музеят
Коментари Харесай

Посетете Музея на авиацията днес, входът е свободен

На 6 май (понеделник) от 10 до 16.30 часа Музеят на авиацията ще отбележи Деня на храбростта и Празника на Българската войска с вход свободен, безвъзмезден музеен тур и интензивности за деца.
В деня на отворени порти гостите на Музея ще имат опцията да разгледат непрекъснатата вътрешна и външна експозиция, както и най-новата изложба „ Пътят към звездите “, отдадена на 45-ата годишнина от полета на първия български космонавт Георги Иванов, с който България става шестата космическа страна в света.
За най-любознателните гости от 11 часа стартира тематичен тур, който показва знаковите експонати от авиационната история на България.
През целия ден най-малките посетители на Музея ще се забавляват с обичаната им образователна игра „ Летец – изобретател “, която ще провокира техния състезателния дух и ще ги запознае с детайли от структурата на самолетите и вертолетите от външната експозиция.
За тези, които обичат да рисуват, е самостоятелен специфичен ъгъл, в който да могат да се изявят с тематични рисунки, отдадени на Празника на Българската войска.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР