На 6 февруари зала ЕФЕ на хотел Маринела ще събере

...
На 6 февруари зала ЕФЕ на хотел Маринела ще събере
Коментари Харесай

Броени дни до 8-те годишни хип хоп награди

На 6 февруари зала ЕФЕ на хотел Маринела ще събере по традиция на блестяща гала всички български аренби и хип хоп актьори на едно място. Емоции, стайлинг, готини хора и доста добра музика ви чакат на най-голямото музикално събитие на годината. На кого ще връчи статуетката " Рапър на годината " шесткратният притежател на купата 100 KILA, ще разберете напълно скоро.

На сцената с разтърсващи осъществявания ще забележим 100 KILA, Homelesz, The top Stoppers, Secta, Remi Toin & Internation Dance Academy 360, Masurski & Coco, Дара Екимова и на финала едно особено шоу от Ъпсурт. Водещи на церемонията  Wosh MC и Yoko. Афтър парти  след 00.00 часа в клуб ЕХЕ, където с всички спечелили може да празнувате дружно. Всеки който си е закупил билет за церемонията получава на място и своя фри пас за най-хубавото афтър празненство с присъединяване на АМОК и ACBG.

Искаш да бъдеш част от най-голямото хип хоп събитие на годината 359 Awards 2020, може да закупиш своите билети в мрежата на Eventim и Bilet.bg, както и на консиерж в хотел Маринела.

За последни ВИП  места и последни промо билети може да се обадите и на + 359 879 444 485

Очакваме ви 6.02.2020 от 20.00 часа зала ЕФЕ на хотел Маринела.

За повече информация следете www.359awards.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР