На 5 септември в 20.00 часа стартира шестият сезон на

...
На 5 септември в 20.00 часа стартира шестият сезон на
Коментари Харесай

21 спасяват уникален вид във „Фермата“

На 5 септември в 20.00 часа започва шестият сезон на най-българското риалити „ Фермата “. Тази година той ще бъде отдаден на един от най-големите проблеми на днешния ден – пандемията и последствията от нея. Милиони хора изгубиха работата си, милиони ориси бяха изменени, безчет фантазии умряха. Ето за какво тази есен „ Фермата “ ще покаже на всички, че животът продължава и след компликациите и всяка рецесия може да бъде преборена единствено, в случай че всички се съберем дружно.

„ Новото издание на „ Фермата “ има тежката задача да направи паралел сред риалитито и протичащото се в страната и да покаже, че дружно всичко може да бъде преодоляно “, разкриват водещите Иван и Андрей.

През есента на тази година 21 българи - дружно, а не разграничени на враждуващи групи, ще стъпят на земята на стопанина и хазаин Андрей, с цел да му оказват помощ и да трансфорат фантазията си в действителност и да съградят следващото райско кътче на българската територия. А стопанинът Андрей е посветил живота си на това да резервира един изчезващ тип български животни.

Оттам идва и името на сезона – „ Пътят на една фантазия “. Тази година „ Фермата “ няма да разделя участниците на два тима – те ще бъдат обединени. В него ще има елементарни селски хора, такива, които без значение от възрастта си са се трансформирали в пазители на традицията, сполучливи младежи и такива с кариери у нас или в други страни по света.

„ Благодарение на това, че се явяват 10 хиляди души на година, ние имаме един неповторим кастинг, който демонстрира невероятни облици “, разяснява водещият Андрей Арнаудов.

Сред участниците, които ще влязат в стопанството, са звездата от сериала „ Скъпи наследници “ Даяна Ханджиева, певицата, популяризираща фолклора ни по света - Поли Хубавенска и родената и израснала в стопанство Мис Плеймейт 2018 – Жанета Осипова. С работа и компликации, както в никакъв случай до момента, ще се сблъскат също атрактивният млад водач Петър Петров, балканският първенец по илюзионно изкуство и общински консултант Йордан Белев, и виртуозният кулинар Chef Илиян Кустев, който е готвил за Маргарет Тачър, Брад Пит и Реджеп Ердоган.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР