На 5 април Марс ще се свърже със Сатурн в

...
На 5 април Марс ще се свърже със Сатурн в
Коментари Харесай

Марс съвпад със Сатурн утре: Предстоят съдбовни промени!

На 5 април Марс ще се свърже със Сатурн в знака на Водолей. Тези дни към датата могат да бъдат много напрегнати. За някои хора това може да бъде интервал на тествания и меланхолия, ступор, може би чувството, че не могат да трансформират нищо в настоящата обстановка. Други ще се осмелят да се опълчват на ориста и ще желаят да защитят ползите си. Енергията прегаря от нереализираност и някой може да почувства незаинтересованост и загуба на мощ.

Марс и Сатурн се смятат за зловредни планети в астрологията. Марс е признакът на деяние, подтик, воля, самодейност, храброст. Сатурн е признакът на придирчивост, отговорност, самообладание, непримиримост, ограничаване, стесняване.



Съвпадът на двете планети също квадратира лунните възли по оста Телец-Скорпион, образувайки „ закрепена Тео-квадратура “. Намирайки се във закрепените знаци, повдига тематики като увереност, непримиримост и опозиция против смяната. Може да изпитаме яд и скептицизъм, изключително в области, където най-вече се опасяваме от смяна. Сатурн във Водолей е „ шеф “ и много мощен тук, тъй че можем да усетим повече блокиращата, потискащата, „ внимателна “ и сериозна Сатурнова сила.

Този съвпад, който ще работи към 4-5 дни, демонстрира, че би трябвало да запретнем ръкави, с цел да осъществим дилемите, отговорностите или отговорностите, чието време е пристигнало. Това е доста добър миг да се съсредоточим върху работа, която изисква увереност, дисциплинираност, съвестност, централизация и упорита/продължителна работа. Необходимо е да се мисли деликатно, преди да се работи или да изчислим/планираме нашите ходове.

Фрустрацията извлича най-опасната сила във всяко човешко създание. При аспектите на Марс /Сатурн човек може да реагира прекалено и нападателно, когато други се намесват, проектите му са оспорени, отхвърлени или не получават това, което желае. Понякога е допустимо хора, които не са склонни да пазят правото си, които нормално не демонстрират гнева си, да стигнат до точката на детонация, тъй като потискат отдавна тази сила. Тези интервали акцентират незадоволеност и пристрастеност към смяната.

 жена

Това може да бъде доста разочароващ и противен интервал, през който ще се усещаме депресирани. Този аспект е комплициран и провокира вътрешен спор. Човек стартира да се съмнява в силата си, опасява се да наподобява слаб. Енергията ни е на най-малко и не се усещаме толкоз витални.

Транзитите на Марс и Сатурн могат да бъдат свързани и със закона на Мърфи. "Нещо, което може да се обърка, евентуално ще се обърка. "
Не се предлага да се вършат хирургически интервенции и вадене на зъби, изключително в случай че този съвпад визира точки от персоналния ви хороскоп, като изключим неотложните и животоспасяващи случаи. Пазете се да не станете жертви на принуждение. Ограничете контактите, избягвайте разправии с непознати, места, където има доста хора, внимавайте при шофиране или даже като пресичате като пешеходци.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР