На 4 февруари преди 25 години БСП върна властта, за

...
На 4 февруари преди 25 години БСП върна властта, за
Коментари Харесай

Велислава Дърева с уникален коментар за Нинова и Радев

На 4 февруари преди 25 години Българска социалистическа партия върна властта, с цел да избави страната и себе си. Сега на този конгрес Нинова пожертва Българска социалистическа партия поради личната си власт. Виждаме една деградация, което е явен факт.

Аз не мога да си го измисля. На 22 януари се знае, че президентът стъпва в служба. Излиза Кристиан Вигенин в някоя медия и споделя, че не са се сетили. Целта е ясна - да не се отиде, да не бъде поздравен президентът.

Просто да я няма нея и нейните доближени. 25 години тези хора не запомниха по кое време встъпва в служба президент. Това разяснява журналистът Велислава Дърева в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

" Това е продължение на политиката, провеждана персонално от Корнелия Нинова. Политика, която лиши доста гласове на Българска социалистическа партия, тъй като изначално Нинова и нейните доближени не обявиха ясна позиция на Българска социалистическа партия за поддръжка на Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат, само че за тяхно наслаждение, може би, беше определен Радев за втори мандат ", добави Дърева.

" Радев в никакъв случай не е имал какъвто и да е било проблем във връзка с Българска социалистическа партия. Очевидно това отношение идва от личността на Нинова. Не мога да доловя всички душевни придвижвания, само че в края на 2020г. стартира процесът на дистанцията, което беше груба неточност, тъй като в последна сметка членовете и симпатизантите на Българска социалистическа партия не се съобразиха с държанието на Нинова и гласоподаваха за Румен Радев и Илияна Йотова ", разяснява журналистът.

" Не за първи път Нинова привиква цялостен конгрес единствено поради нейната оставка. Най-напред сподели, че си подава оставката, само че отиде на конгреса и сподели, че никаква оставка няма да даде.

Сега сподели, че си дава оставката и поема цялата отговорност, а след това подмолно се събират някакви подписи, които никой не видя. Беше казано, че 500 делегати на конгреса са се подписали против нейната оставка, а никой не видя тази подписка и кои са тези 500 делегати ", сподели още Дърева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР