На 34 години актрисата и певица Манди Мур казва, че

...
На 34 години актрисата и певица Манди Мур казва, че
Коментари Харесай

Манди Мур избира Nature’s Way за по-добър живот

На 34 години актрисата и певица Манди Мур споделя, че се грижи за себе си по-добре отвсякога и се усеща по-енергична и здрава.

Именно тя е новият дипломат на натуралните артикули Nature’s Way. Поводът за това партньорство е фактът, че тази година американската компания отбелязва своя петдесетгодишен празник в промишлеността на естествените артикули за здраве.

Ето какво споделя Манди за партньорството си с Nature’s Way.

– Какво е повода да си партнирате с Nature’s Way?

– Намирам се в интервал от живота си, в който разбирам, че в случай че положа повече старания в грижата за себе си, ще мога да се усещам по-добре. Превръщам се в най-хубавата версия на себе си и това се отразява на взаимоотношенията ми с сътрудниците, фамилията и приятелите ми. Историята на Nature’s Way кореспондира с вижданията ми – фактът, че към този момент 50 години компанията оказва помощ на хората да имат по-добър живот, ме подтикна да стана техен дипломат.

 Манди Мур избира Nature's Way за по-добър живот

– Как нормално протича денят на човек, който практикува здравословния метод на живот?

– Аз не съм от вида хора, привикнали да работят по график, а просто се пробвам да се грижа за себе си. Правя неща, които ме карат да се усещам добре – пия задоволително количество вода, постаравам се да се наспивам добре и да извозвам повече време навън. Туризмът ми подхожда. Живея в регион в Лос Анджелис, в който има доста туристически пътеки и ми е прелестно да тествам нови такива.

Голям почитател на природата съм и това е една от аргументите, заради които подобавам с толкоз хъс към партньорството си с Nature’s Way. Идеята, че човек може да се обърне към природата, да черпи от нейните блага и чрез тях да оказва позитивно въздействие върху здравето си, мощно ми подхожда.

 – Кой е обичаният ти артикул на Nature’s Way?

– Тази зима употребявам един от продуктите с черен бъз от серия Самбукус (Sambucus) в желиран вид. Има страховит усет и в действителност оказва помощ на имунната ми система. Желираните таблетки са доста са комфортни за банкет, когато си на път.

– Кое в хода на партньорството ти с Nature’s Way ти харесва най-вече?

– Харесва ми, че разполагам с опцията да дам своя позитивен принос за живота на толкоз доста хора. Изключително съм разчувствана по отношение на дарението на Nature’s Way за “Vitamin Angels ”*. Фактът, че майките и децата в Съединени американски щати и по света ще имат достъп до естествени артикули за здраве, които ще им оказват помощ, ме радва.

Чувствам се щастлива да бъда част от екип, който разполага с ресурсите, нужни за положителното здравословно положение на тези хора, които нямат достъп до тях.

 Манди Мур избира Nature's Way за по-добър живот

*За да означи петдесетата си годишнина, американската компания Nature’s Way подарява 50 000 $ на организацията “Vitamin Angels ”.  С този си жест, Nature’s Way ще помогне на доста майки и техните деца в Съединени американски щати и по целия свят.

Ако желаете да научите повече за Манди Мур, следете профила на Nature’s Way в Instagram, с цел да видите кои са обичаните й артикули и да научите повече за активността на Nature’s Way.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР