На 31 декември 2004 г. студентката Елла Наумова ражда близнаците

...
На 31 декември 2004 г. студентката Елла Наумова ражда близнаците
Коментари Харесай

За първи път! Излязоха наяве снимки на сина-близнак на Евгени Маестрото! Кристиан е наследил…

На 31 декември 2004 година студентката Елла Наумова ражда близнаците Кристиан и Александър, а гордият баща Евгени Димитров-Маестрото е на седмото небе от благополучие. Радостта на двамата родители обаче скоро е попарена, откакто схващат, че дребният Александър е с тежки физически увреждания.
Когато е на годинка и половина го подлагат на сериозна интервенция, която детенцето не съумява да издържи и умира на операционната маса.
Евгени и Елла по този начин и не претърпяват тази покруса и скоро по-късно се разделят.
За благополучие, братчето на Александър – Кристиан, е в чудесно здраве. Днес той към този момент е 20-годишен извънредно надарен и образован мъж. Живее и учи в Берлин и е гордостта на мама. С баща си Евгени съвсем не поддържа връзка, само че по тази причина пък напълно е наследил гения му и музикалният му нюх. Крис свири на акустична китара и даже има няколко лични композирани части, разкрива уеб сайтът Intrigi.bg.

По специалност Елла е рекламист, а от няколко години си има и лично крафт магазинче за ръчно направени гривни.
Освен Кристиан, Маестрото има още двама сина – от брака си с певицата Мишел и балерината Нели Желева. В момента Евгени е женен за водещата на новините по бТВ Виктория Готева.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР